Українська Манітоба
-
Я думаю із-за мови довго відео тут не пробуде , але , я дякую вам від чистого серця ! Попереду є один місяць , грудень . Так що в цьому році встигну ще один мільйон відкласти 🥹🙏
-
Друзі, відвідайте Різдвяний ярмарок 2 грудня о 12-16 годині дня! Подія відбудеться у приміщенні UNF Club Winnipeg , 935 Main Street.
-
Ми поговорили з організаторами ярмарку в цю суботу 2 грудня у UNF Center, 935 Main Street (час з 12 до 16)та вирішили зробити ось що: 1. Ярмарок буде не тільки продуктовим, а також і сувенірним. Тобто, будь який товар, який ви робите своїми руками і який ДОЗВОЛЕНО продавати на ярмарках за законом Манітоби - дозволяється. 2. Вартість участі у ярмарку для вендорів (тих, хто продає), складатиме $20 + приз на розігравку. Ті дівчата (в тому числі і я) - хто заплатив вже $55 за участь -$55 будуть повернені. 3. Для участі в ярмарку Ви маєте заповнити оцю форму: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeT3P1geMgdgUlSs2_-hZsyi2yO1wgWT5RrD-yaTeb2LuA6Kg/viewform?usp=pp_url 5. Прибуток від розігравки буде переведений на ЗСУ. 6. Ця подія буде СУСПІЛЬНИМ ПРОЕКТОМ лідерів громади Вінніпегу та Ukrainian moms in Winnipeg. 7. Після події Вашій увазі буде представлено кошторис - онлайн, з фінансовим результатом ярмарку. Якщо є питання - питайте під цим дописом. Щоб забезпечити повноцінну рекламу, я спробую зконтактувати з радіо та телебаченням, а також рекламувати цю подію у Winnipeg for free events та kijiji. Тож - запрошую Вас прийняти участь у цьому ярмарку, як власників маленького бізнесу - чи як покупців. Ярмарок НЕ тільки для нових вендорів, але й для усіх наявних бізнесів у громаді! Також дуже прошу усіх, хто прочитає цей допис- розповісти про нього 10 своїм друзям. Допоможіть ввімкнути «сарафанне радіо», а не покладатись тільки на Фейсбук, який не є гарним рекламним ресурсом!
-
Я почекаю на пана Greg, попрошу його виписати мені ще дозвіл на нити .
-
Перестанете нити 😂
-
Цікаво, MPI покриває такі випадки?)
-
Я боюсь ведмідів. Я краще взагалі на природу не буду їхати, буду у місті сидіти
-
Ох, не зважайте. Тим більше, то ж не перший прояв «турботи» та «поради» 😅
-
Так, страховка таке покриває
-
Привіт друзі, приєднуйтесь до нашого клубу Автолюбителів Всі відповіді на питання авто тематики, об'яви, актуальна інформація, новини : www.facebook.com/groups/manitoba.autoclub t.me/winnipeg_autoclub
-
Може додаток порекомендуєте? Поки зручного не знайшов
-
The numbers are consistently around 60%, meaning only 40% of Americans have enough savings to cover an unexpected expense without going into debt. As of January 2023, the report shows that 57% of Americans have less than $1,000 in savings
-
Насправді, додаток неважливий. Може бути і екселька. Головне - заносити всі свої витрати щодня та планувати бюджет. Більшість цього не робить, хтось починає і кидає.
-
@MihailSpread, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Я і в голові мої трати можу вести і планувати все. Частину веду в ексклюзив та нотатках (що стосується роботи) а особистих в мене не багато, тільки обовʼязкові платежі Мені додаток більше потрібен щоб бачити наглядно
-
Mint, ynab - колись були безкоштовні але зараз не знаю
-
Додаток Mint виходить з ринку вже
-
Так дивно звучить , українські мами Вініпегу . Неначе то спілка героїв ,а не комьюніті де обмінюються новинками на ринку підгузників 😅
-
Так і є, не здивована, багато хто живе від зарплатні до зарплатні, не маючи ніяких заощаджень. В нас на роботі поміняли пей дей, то для багатьох це була «катастрофа»😁
-
Ще і родині допомагати і оточуючим яким меньше повезло
22 Jan 2023, 08:02
100906/231097
8 minutes ago