Українська Манітоба
-
Я боюсь ведмідів. Я краще взагалі на природу не буду їхати, буду у місті сидіти
-
Ох, не зважайте. Тим більше, то ж не перший прояв «турботи» та «поради» 😅
-
Так, страховка таке покриває
-
Привіт друзі, приєднуйтесь до нашого клубу Автолюбителів Всі відповіді на питання авто тематики, об'яви, актуальна інформація, новини : www.facebook.com/groups/manitoba.autoclub t.me/winnipeg_autoclub
-
Може додаток порекомендуєте? Поки зручного не знайшов
-
The numbers are consistently around 60%, meaning only 40% of Americans have enough savings to cover an unexpected expense without going into debt. As of January 2023, the report shows that 57% of Americans have less than $1,000 in savings
-
Насправді, додаток неважливий. Може бути і екселька. Головне - заносити всі свої витрати щодня та планувати бюджет. Більшість цього не робить, хтось починає і кидає.
-
@MihailSpread, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Я і в голові мої трати можу вести і планувати все. Частину веду в ексклюзив та нотатках (що стосується роботи) а особистих в мене не багато, тільки обовʼязкові платежі Мені додаток більше потрібен щоб бачити наглядно
-
Mint, ynab - колись були безкоштовні але зараз не знаю
-
Додаток Mint виходить з ринку вже
-
Так дивно звучить , українські мами Вініпегу . Неначе то спілка героїв ,а не комьюніті де обмінюються новинками на ринку підгузників 😅
-
Так і є, не здивована, багато хто живе від зарплатні до зарплатні, не маючи ніяких заощаджень. В нас на роботі поміняли пей дей, то для багатьох це була «катастрофа»😁
-
Ще і родині допомагати і оточуючим яким меньше повезло
-
Там вирішуються глобальні питання, от не наговорюйте на групу будь ласка 😁
-
Bluecoins, гарний додаток для бюджетую. Користуюсь безкоштовною версією десь 2 місяці, інколи випадає реклама, але не часто.
-
Всім привіт, підкажіть, хто записувався в Women Health Clinic, через скільки вас записали? Цікаво, чи є сенс чекати, чи піти одразу в волк-ін, випадок неприємний і стан погіршується
-
Якщо щось терміново - просто ідіть в клініку, можуть прийняти без довгого очікування
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, хто знімав з монобанківської картки тут ca$, у всіх 29 виходить?
-
В мене немає кредитних 😀
22 Jan 2023, 08:02
100912/230460
9 minutes ago