Українська Манітоба
-
Ага
-
Пумб дебетна?
-
Тільки банкомат бере
-
В мене пумб без комісії
-
Дякую, треба буде ще там спробувати. Моно каже, що 2% комісія їхня
-
Але це банкомат скошии
-
Вам невигідно знімати меньше 400-450 уе. Ви ж за кожний раз платите комісію банкомату. Тому ці спроби дорого і виходять. Який курс по моно в самій операції зняття готівки? До нього ще 3 уе +2 відсотка. Тобто на 100 уе і могло зняти 2900 грн.
-
Ееее, у мене тільки кредитки фізичні
-
Доброго дня Хто підкаже куди відправити паспорт на вклейку візи в Канаді
-
Здам кімнату біля Unisity та волмарту і тд, район Crestview. 600$ + хайдро, пишіть в приват
-
Так замовте доставку
-
#робота
-
Який банк ? Низький курс як для зняття, бо там ще до карткового як правило 1,5-2% комісія
-
Одночасно знімали в моно, приват і юнекс банк (по тим карткам, що були на руках) в моно вийшло найвігідніше. Бо курс/комісія була найменша із цих банків у той день. Що зараз - не знаю. То було майже місяць назад. Але не 29 курс то точно навіть зараз 😁
-
Давно ПУМБ відмінив комісію 1,5% + 5$ за зняття готівки закордоном ?
-
Так я ж про курс писала, а не про комісію. Бо було питання по якому курсу знімає моно.
-
Фантастика. З людиною знімали з дебетної теж, то картковий курс + 1,5% + 5$. Нажаль особисто зараз не можу перевірити, бо пластику немає.
-
Я не про 29. Цікаво тільки як можна було отримати курс 27.36 ? Бо менше 27 карткового на Моно не бачив останні місяця два точно. 2% + це ще 50 коп.
-
Скільки знімаю Стільки тільки 3$ комісії бере
-
L-logic
22 Jan 2023, 08:02
100945/231726
about a minute ago