Українська Манітоба
-
Доброго дня Хто підкаже куди відправити паспорт на вклейку візи в Канаді
-
Здам кімнату біля Unisity та волмарту і тд, район Crestview. 600$ + хайдро, пишіть в приват
-
Так замовте доставку
-
#робота
-
Який банк ? Низький курс як для зняття, бо там ще до карткового як правило 1,5-2% комісія
-
Одночасно знімали в моно, приват і юнекс банк (по тим карткам, що були на руках) в моно вийшло найвігідніше. Бо курс/комісія була найменша із цих банків у той день. Що зараз - не знаю. То було майже місяць назад. Але не 29 курс то точно навіть зараз 😁
-
Давно ПУМБ відмінив комісію 1,5% + 5$ за зняття готівки закордоном ?
-
Так я ж про курс писала, а не про комісію. Бо було питання по якому курсу знімає моно.
-
Фантастика. З людиною знімали з дебетної теж, то картковий курс + 1,5% + 5$. Нажаль особисто зараз не можу перевірити, бо пластику немає.
-
Я не про 29. Цікаво тільки як можна було отримати курс 27.36 ? Бо менше 27 карткового на Моно не бачив останні місяця два точно. 2% + це ще 50 коп.
-
Скільки знімаю Стільки тільки 3$ комісії бере
-
L-logic
-
В ПУМБ є різні картки та тарифні пакети. Є що без комісії зняття за кордоном.
-
А, ні. Просто якщо врахувати і курс і комісію - в мене теж моно виходило «найдешевше» за всю операцію. Але це по тим карткам, що в мене на руках були. І це було майже місяць назад.
-
Чомусь подумав, що курс "цікавить" тільки остаточний з урахуванням всіх комісій 🤔
-
Ну і логічно, что остаточний на 100 уе зняття буде вищий, ніж на 400-450 уе 😁 Тому я і подумала, що автор запитує саме про курс зняття, а не остаточний.
-
То зрозуміло, що моно може бути найвигіднішим з того переліку. Але остаточний курс ніяк не 27,36. Мінімум остаточний мабуть бачив можливий 27.60 за останні місяці
-
Мова йшла про дебетну, я так зрозумів ВСЕКАРТА. Як правило відсутність такої комісії в преміум пакетах. А це теж як правило кредитні картки.
-
Так
-
Доброго дня, без досвіду у виробництві розглядають чи ні?
22 Jan 2023, 08:02
100953/231845
about an hour ago