Українська Манітоба
-
Підкажіть будьласка як оплачувати оренду.скинцли ось таку інфу а як зробити pre authorized set up form в сібс не можу зрозуміти Pre- Authorized Set Up Form or Void Cheque (rent may only be taken from 1 bank account) To avoid the first month rent not clearing, please ensure to inform your bank that Broadstreet Properties Ltd will be debiting rent from your account. I
-
Щоб не бути голослівною… ой насмішили 🙂 Є тарифні пакети які відкриті давніше. І комісія по ним становить нуль. Я користуюсь такою карткою ПУМБ.
-
Liliia Так і не отримав навіть назву цього чи іншого тарифного пакету, де зняття за кордоном готівки з дебетної картки безкоштовне. Звичайно, що голослівність це смішно, тим паче від банківського робітника. ПУМБ на своєму сайті натомість не вказує на якісь виключення = about.pumb.ua/presscenter/news/item/6533-pershij-ukransjkij-mzhnarodnij-bank-pumb-zmnyu-kom
-
О вибачте, я тут в чаті на роботі, я забула 😂
-
Я вам більше скажу, що в банках є індивідуальні тарифи для клієнтів, які встановлюються тільки для одного клієнта чи групи клієнтів. Тому, якщо у вас комісія 1,5%, то це не означає, що вона така сама буде у всіх. І я не зобовʼязана надавати будь кому підтвердження своїх слів. Хочете вірите, хочете - ні. Це чат де люди діляться різною інфо добровільно