Українська Манітоба
-
www.eventbrite.ca/e/cym-winnipeg-malanka-2024-tickets-760191381887?aff=ebdssbdestsearch
-
Там зазначено at least one of the following
-
Рекомендую купляти якщо ціна «.97» - Костко робить розпродаж товарів яких уже не буде у магазинах
-
Робота в основному TypeScript та Java, a .Net Core це nice to have. Зазвичай Senior Developers за спиною мають більше ніж три
-
Ви правильно підмітили, в нас є люди які спеціалізуються тільки на одній мові програмування, тому якщо буде кандидат з дуже хорошим знанням одного стеку його також будуть розглядати
-
Так а навіщо самому порушувати правила?
-
Поправив комент для вас окремо )
-
А якщо у вас поряд будуть самогубці, що стрибають с хмарочоса , ставши в чергу? Запитаєте : хто крайній?
-
Швидкість потоку....не є порушенням відповідно правил руху
-
Бачив хлопця українця сьогодні по роботі) трошки вже є працевлаштованих, приємно
-
Я думаю камера перевищення швидкості з вами посперечатися зможе. І з іншими в потоці ))
-
Буду вам дуже вдячний, якщо дасте посилання на це правило
-
Omfg Ви на свій клас 1 теж по редіту готувались?
-
А шо ніхто не каже шо на 92.7fm українські пісні лунають?
-
www.reddit.com/r/AskACanadian/comments/x5m8vg/speed_limits_is_it_common_to_follow_them/ Наздоровля
-
Це так, щоб ви знали, скільки ваше не порушення коштує 😄
-
Доброго дня, хто може порадити україномовного імміграційного консультанта?
-
Приклад резюме для Java SW Engineer, я поміг вичитати та дописати деталі. Реально людина знайшла робото в США за 2 тижні.
-
Доброго дня. Що робити у ситуації коли сусіди скаржаться на собак, які інколи гавкають у день. Що цікаво сусіди тільки і роблять що залишають записки. Вже розмовляв з ними, так вони завжди кажуть все добре нам нічого не заважає
-
Якщо pet-friendly apartments, то це ок, що гавкають, напене
22 Jan 2023, 08:02
101007/234863
3 minutes ago