Українська Манітоба
-
Так
-
Не ок. Бо є правила щодо рівня шуму та інше. Я в будинку живу і то є noise requirements based on by law
-
www.winnipeg.ca/police/services/report-crime/noise-complaints#:~:text=Generally%2C%20those%20noise%2Dgenerating%20activities,Saturday%2C%20Sunday%20and%20statutory%20holidays.
-
Всім привіт, може хто знає коли купуєш квиток на KIWI і сплачуєш з української картки,то відбувається подвійна конвертація? Якщо попередньо була вибрана валюта - гривня в додатку
-
А можете детальніше, про цей ло і що він там реквайер
-
Тоді варто може купити їм двусторонню камеру, що зможе Ваш голос передавати їм, коли ви бачите що вони в стресі? Ну і іграшок всяких, затишне місце для сну. Якщо вони добре соціалізовані до інших собак - можна спробувати собачій дитячий садок
-
Може якщо якись чмоні будуть меньше під дверима лазити- то и собаки меньше гавкати будуть
-
Animals making unreasonably loud, unnecessary or excessive noises can be reported through the City of Winnipeg Animal Service Agency at 3-1-1.
-
Гавкають у положений час
-
Не бачу ноіз рекваірементс
-
Для собачок ще є Responsible Pet Ownership By-law там більше про гавкання
-
Unreasonably loud or excessive?
-
Ще вставили у поштову скриньку так щоб усі бачили хто проходить повз
-
Ось таке
-
Для мене особисто виглядає , що жінка устала , і їй самій не завадило би поспати . Ви вичислили вже яка яжматірь вас сталекеріт?
-
Н роботі колеги кажуть - цитата " в нас таких багато, записки кидають, а в лице сказати - ніколи
-
Так що я не думаю що там дійсно до чого можна приклипатися, прикриваючись «законом» , в якому як вілами по воді.
-
Ну тут як подивитися . Що собаки гавкають , іноді , коли якась жінка під дверима шкрибе- то не анрізенебл. Якщо будинок пет френдлі , всі розуміють що тут і там будуть іноді і гавк і мяу
-
В мене не петс френдлі В мене нейбор юкрейніан файт) Це ще милота з собачками
-
Там не вилами по воді , а досить конкретно: legacy.winnipeg.ca/cms/animal/complaints/dogs.stm
22 Jan 2023, 08:02
101030/234863
about a minute ago