Українська Манітоба
-
Ще можна поміряти чи гавкіт порушує норму децибел)
-
Але , я чомусь впевнений , що за ці гавкання, якщо вони епізодичні , ніхто ніколи нічого не зробе , тому що « а докажіть» .
-
Я на Амазоні купляю сушені. Там є різні набори, і просто лише білі, і суміші (білі, oyster mushrooms тощо). Не знаю, що таке «боровики», і які у вас вимоги до грибів. Може вам амазонівьскі не норм )) Мені цілком норм. Ще Костко мають сушені гриби, здається своєї власної марки. Люди кажуть що вони також норм, я не пробувала.
-
Ось я це теж шукав , але там просто unduly disturb . І думай які там ліміт
-
В Costco бачив
-
Чисто теоретично « там вони шумно думають» теж підходе
-
В кожного свій дестербінг)
-
І якщо це дестербінг 👀
-
Почитав правила , нічого нема , окрім unduly .
-
Простіше білий 🍄
-
Думаю по правилам якось же, ні?
-
Звісно, завтра як поспілкуюсь - відпишу тут у чаті.
-
Обовʼязково розповідайте нам , що у вас там буде надалі . Тому що ви самі знаете , у цьому місті нічого нема ,окрім подій у цьому чату
-
Знайшов на амазоні білі гриби ,24$ 85 грам )
-
Дякую всім за поради та думки! Завтра піду знов поспілкуюсь с улюбленими сусідами. Всім гарного вечора
-
Youngs trading -Китайський магазин, якісь гриби сушені там бачив
-
Доречі, які "загальні" правила на рівень шуму від музики/телевізора ?
-
🌟 Мабуть для початку ІР камеру у себе в апартменті, щоб зрозуміти що відбувається... чому саме вони гавкають..... 🌟 Спробувати пояснити песикам, що "ЇХНЯ" територія закінчується дверима (як що це взагалі можливо ) 🌟 Valerian root + chamomile перед тим як залишати їх вдома на самоті?
-
@rrriiinnnkkkaaa, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Їснують. Я зараз шукав, - конкретного by-law не знайшов.... З досвіду : Після 10pm до 9 am я би не шумів у себе в апартменті.. Знайомі примусили лендлорда поміняти витяжку у ванні, бо фен робив шум більше ніж 45 dB... На де яких сайтах пишуть про 50dB max шуму вночі. Тобто схоже на правду. Ті ж самі сайти згадують 55 dB max в день... Спрдіваюсь це допоможе... Best if my knowledge and experience
22 Jan 2023, 08:02
101074/237063
19 minutes ago