Українська Манітоба
-
Я коли не приїду туди то завжди вся парковка забита ,незалежно від дня і години . Тільки на St.James норм будь коли ,думаю через те що там не має заправки . Mcphillips це каторга. Надіюсь на наступний рік відкриють Костко біля мене😁😁.
-
Просто костко маленькі тут чогось …
-
На McGillivray Costco черга на заправку починається ще з проїжджої частини, незалежно від дня\години
-
Дуже не люблю тут заправлятися, хоч і на пару центів дешевше.
-
та я так зрозуім що там на 20баксів дешевше.
-
на шел чомусь не сподобалосб, а ось на петро спробувати потрібно
-
Бензик кращий на shell чи petrocanada
-
І завжди перед тобоюв лінії : 1 Азіат якій вопше не розуміє , шо відбувається 2 монстр з баком на 150л 3 людина яка має 17 кредитних карток
-
Ото я там і монстра с баком в 150л заправляю і середню жучку там на 70л теж там заправляю.
-
То ви той монстр з баком на 150л, щоб дешевше на 20 баксів було? :) Якщо заправлятися на coop то враховуючи повернення не така вже й велика різниця і черг майже ніколи немає
-
Від цих двох маю кращий кілометраж
-
Я теж так порахував , я заправляю 80літрів на місяць, na co-op( враховуючи знижку в кінці року) різниця з костко 5 центів літр, що для мене дорівнює 48 $ різниці між костко і кооп в рік. Навіть картку ві костко не окупає. Про зручність навіть не говорю, біля мене 3 кооп заправки в радіусі 800 метрів
-
Якщо у вас кредитка від костко то плюс % кешбеку за заправку. Нам як на сімʼю повністю покривається і membership (той що за $120) і ще десь в плюсі +150$ в кінці року
-
Немає кредитки і не буде. Я не розумію економію в плані з'їзди 10 км до магазина в одну сторону, чекати в черзі на паркову, чекати в черзі на кассу , чекати в черзі на заправку. Я ліпше переплачу 48 долларів в рік на бензин.
-
Друзі, ми маємо у чаті нового CIBC customer representative, який буде помагати із апойтментами та банківськими продуктами CIBC. Вітайте Oleg Furmanchuk . P.S. Дякуємо Liliia за її допомогу і бажаємо нових звершень на вищій посаді у CIBC.
-
Пишіть Олегу швидше, поки ще не забукали і його до кінця року 🙂
-
Як отримати кредитку від Costco?
-
Це класно! Бо я ніяк не можу забронювати апойтмент у банку!
-
Тому кажу, що краще в самому Костко. В мене теж є окрема кредитка від CIBC, воно одне на одне не впливає.
-
Я пробувала на сайті банку, але мені відмовили. Напевно через те, що у мене вже є кредитка від CIBC?
22 Jan 2023, 08:02
101104/229903
about 3 hours ago