Українська Манітоба
-
Бензик кращий на shell чи petrocanada
-
Від цих двох маю кращий кілометраж
-
Я теж так порахував , я заправляю 80літрів на місяць, na co-op( враховуючи знижку в кінці року) різниця з костко 5 центів літр, що для мене дорівнює 48 $ різниці між костко і кооп в рік. Навіть картку ві костко не окупає. Про зручність навіть не говорю, біля мене 3 кооп заправки в радіусі 800 метрів
-
Якщо у вас кредитка від костко то плюс % кешбеку за заправку. Нам як на сімʼю повністю покривається і membership (той що за $120) і ще десь в плюсі +150$ в кінці року
-
Пишіть Олегу швидше, поки ще не забукали і його до кінця року 🙂
-
Як отримати кредитку від Costco?
-
Це класно! Бо я ніяк не можу забронювати апойтмент у банку!
-
Я пробувала на сайті банку, але мені відмовили. Напевно через те, що у мене вже є кредитка від CIBC?
-
Можна податися онлайн в CIBC. Але краще в самому Костко, на кастомер сервіс підходите, заповнюєте коротку анкету і в режимі реального часу вам відкривають. Одразу дадуть тимчасовий папір зі штрихкодом, який вже можна використовувати. А пластик десь до тижня часу по пошті прийде.
-
Найкраще в Магазині - плюс вам дадуть 30$ бонусу.
-
До того ж не потрібно мати якусь спеціальну «кредитку від Костко», щоб мати кешбек з бензину. Моя звичайна кредитка від CIBC (не Костко) дає 4% на покупки на будь яких заправках взагалі, причому включно з «кава, чіпси» куплені на заправці, бо Віза дивиться на вендора (заправка) і нараховує кешбек на чек.
-
Не раджу онлайн аплікацію і вони теж. Я подався онлайн, шось там у них не пішло, потім вони не змогли знайти мій файл в базі, при тому що кредит чек робили, потім вони порадили зробити заявку на відміну моєї аплікаціі, бо вручну теж не можна було податися, бо в костко системі вони бачили мене як ін прогрес. Після відміни, я зайшов в костко і там жіночка все зробила за 5 хвилин, отримали апрувал, видала папірець, який можна було відразу використовувати і через пару тижнів прийшла картка