Українська Манітоба
-
20 вже. Бакалавр 3 роки європейський.
-
За яким дипломом, Вам же 19 років? 👀
-
Дівчата, хто в Канаді більше 18 місяців, child benefits прийшли рівно на 19 місяць? Звісно при умові що подалися до.
-
Як в Каліфорнію попав 😁
-
Midwest
-
Скажіть будь ласка, якщо дочка вчиться на Computer science 2,5 року,здасть цю сесію та поїде до Канади. Зможе вона знайти хоч якусь роботу по майбутній професії або на internship? Або це непеально? З вересня планує продовжити навчання у Вінніпегу
-
Let me hear your accent, young apprentice 😉
-
А який акцент у "стандартного американця"?
-
m.youtube.com/watch?v=zkalf0odHs8
-
Та нє, Midwest трохи не то пальто)
-
Американський то точно, Ілона Маска та Сет Рогана чимось інтонації подібні, мабуть їх подкасти слухали) а так, то за pronunciation 5, давайте щоденник)))
-
Як на мене обрізати собаці голосові звʼязки це знущання над твариною.
-
Дуже навіть поширене і легальне. Принаймні було роки три чотири тому коли востаннє цікавилась цим
-
Пʼятірку ще треба заслужити 😂
-
你是一位非常严格的老师 😆
-
Це дико , навіть у Луганську поважаючи себе ветеринари відмовлялись робити девокалізацію тварин. Не думав що це варварство навіть легальне у такий продвинутій Канаді 🥲
-
А я все одне чую «наши» нотки на прикинці деяких слів , то мене не провели б
-
Варварство та знущання над тваринами .
-
Хто користується PayPal, який був створений ще в Україні, платежі з канадських акаунтів проходять ? Якщо ні, то як вирішували проблему ?
-
Тілько но перевірив , у Канаді заборонено це робити у Альберті , новій скошіі та у Квебеку . Сподіваюсь до інших провінцій теж скоро дійде . Ця операція заборонена у всьому європейському союзі доречі .
22 Jan 2023, 08:02
101216/236724
about 2 hours ago