Українська Манітоба
-
Та нє, Midwest трохи не то пальто)
-
Американський то точно, Ілона Маска та Сет Рогана чимось інтонації подібні, мабуть їх подкасти слухали) а так, то за pronunciation 5, давайте щоденник)))
-
Як на мене обрізати собаці голосові звʼязки це знущання над твариною.
-
Дуже навіть поширене і легальне. Принаймні було роки три чотири тому коли востаннє цікавилась цим
-
Пʼятірку ще треба заслужити 😂
-
你是一位非常严格的老师 😆
-
Це дико , навіть у Луганську поважаючи себе ветеринари відмовлялись робити девокалізацію тварин. Не думав що це варварство навіть легальне у такий продвинутій Канаді 🥲
-
А я все одне чую «наши» нотки на прикинці деяких слів , то мене не провели б
-
Варварство та знущання над тваринами .
-
Хто користується PayPal, який був створений ще в Україні, платежі з канадських акаунтів проходять ? Якщо ні, то як вирішували проблему ?
-
Тілько но перевірив , у Канаді заборонено це робити у Альберті , новій скошіі та у Квебеку . Сподіваюсь до інших провінцій теж скоро дійде . Ця операція заборонена у всьому європейському союзі доречі .
-
Браво, якби я так розмовляв, не сидів би зараз вдома на EI, сумно роздивляючись небагато численні вакансії в мертвий для хайрінгу сезон. Я до речі помітив, що "наших" навіть при відсутності акценту помічаю просто через чітку вимову і дикцію. Бо люди саме тренуються на те, щоб їх розуміли, як диктори на ТБ і радіо. А коли місцеві починають балакати, то це ховайся - інколи повна тарабарщина, бо ковтають по пів слова, змішують їх разом і т.д.
-
Доброго вечера. Чи знає хто стоматологію, де для українців огляд безкоштовний чи зі знижкою?
-
Ну шо, поговорив я з сусідами З усіма, що поряд нами Всі сказали що собак чули але буквально пару хвилин А от ті що зверху, від кого записка сказали що" ой ну гавкали години дві підряд" Та побажали гарного вечора
-
А що саме ви питали у людей ?
-
Так, то було не складно
-
Ага , знайшли все ж таки від кого записка 🙌🙌🙌
-
Ну вона повсміхалась трохи, вибачились та й все. Думаю, що так воно далі і буде, бо це вже не перша розмова, на жаль. Придбав собакам успокійливі нашийники сьогодні, ті що пахнуть, сплять пів дня вже, ніби діють
-
Так розмова не дуже вийшла , як я розумію ?
-
Питав, чому не сказати це нам в лице Чому вони можуть бігати як слони у ночі а мої собаки не можуть трохи погавкати у день По обличчю жіночки було видно, що вона трохи пі кайфом, та й по запаху з квартири тєж було "все зрозуміло"
22 Jan 2023, 08:02
101225/234749
about a minute ago