Українська Манітоба
-
Тілько но перевірив , у Канаді заборонено це робити у Альберті , новій скошіі та у Квебеку . Сподіваюсь до інших провінцій теж скоро дійде . Ця операція заборонена у всьому європейському союзі доречі .
-
Браво, якби я так розмовляв, не сидів би зараз вдома на EI, сумно роздивляючись небагато численні вакансії в мертвий для хайрінгу сезон. Я до речі помітив, що "наших" навіть при відсутності акценту помічаю просто через чітку вимову і дикцію. Бо люди саме тренуються на те, щоб їх розуміли, як диктори на ТБ і радіо. А коли місцеві починають балакати, то це ховайся - інколи повна тарабарщина, бо ковтають по пів слова, змішують їх разом і т.д.
-
Доброго вечера. Чи знає хто стоматологію, де для українців огляд безкоштовний чи зі знижкою?
-
Ну шо, поговорив я з сусідами З усіма, що поряд нами Всі сказали що собак чули але буквально пару хвилин А от ті що зверху, від кого записка сказали що" ой ну гавкали години дві підряд" Та побажали гарного вечора
-
А що саме ви питали у людей ?
-
Так, то було не складно
-
Ага , знайшли все ж таки від кого записка 🙌🙌🙌
-
Ну вона повсміхалась трохи, вибачились та й все. Думаю, що так воно далі і буде, бо це вже не перша розмова, на жаль. Придбав собакам успокійливі нашийники сьогодні, ті що пахнуть, сплять пів дня вже, ніби діють
-
Так розмова не дуже вийшла , як я розумію ?
-
Питав, чому не сказати це нам в лице Чому вони можуть бігати як слони у ночі а мої собаки не можуть трохи погавкати у день По обличчю жіночки було видно, що вона трохи пі кайфом, та й по запаху з квартири тєж було "все зрозуміло"
-
Якщо буде продовження історії , тегнете мене будь ласка ☺️
-
Дякую, зрозуміла 👍
-
Гайз, всім привіт. Може бути якийсь сувм через e transfer? Якщо людина хоче щось купити, переведе гроші, то все норм? Не може бути такого, що переведе, а потім назад якось. Дякую
-
Так можливий, і я написав це після вашого спічу
-
Можна відмінити платіж, якщо у отримувача не встановлено autodeposit і він не встигне ввести пароль, щоб зарахувати його
-
Повинно бути все норм. Але я б не ризикував, щоб мені гроші переводили до фактичної покупки товару. Може виявитись одним із видів скаму, про які ми ще не знаємо 🤷♂️
-
Хм. От і я за те. Типу може перерахувати "випадково більше" ти йому решту поверни, і потім твої проблеми...
-
В принципі, не повинно бути проблем. Але я десь бачив що від деяких малих банків чи кредитних організацій e-transfer ніби-то відбувається, але гроші не зписуються відразу з того рахунку. Тож якщо є щось з підозрою - і сума велика - краще не ризикувати
-
Писала людина , що їй заблокували аккаунт, на інтерак перевели гроші з краденної картки
-
Якщо є autodeposit, то має бути все норм? Бо щось людина не приїхала, а вже питає пошту чи номер для перерахування.
22 Jan 2023, 08:02
101235/234747
2 minutes ago