Українська Манітоба
-
Багато іммігрантів з акцентом працюють на керівних посадах ти можеш ідеально говорити і працювати в тім хорттнсі на драйв сру
-
Це мені ні про що не говорить.
-
Канадол якій робить в макдональдс з ідеальною англійською 🗿
-
Тобі говорять про акцент , а ти про погану мову. Якщо акцент=погана мова, то мій колишній начальник, говорить так, що одразу зрозуміло звідки він. Але це не завадило йому перейти на іншу, більш високу посаду, та керувати філіями в БК та Альберті
-
Ладно, здаюсь. Ти подебів, Марсік
-
District з китаю він тут з 17 років зараз йому під 50 акцент досі є
-
PM це не District Manager
-
Ну якщо говорити про medical field, де лікарі з гарними зарплатами з Індії, Африки та Британії говорять з таким акцентом що 🙉 що треба двічі перепитувати особливо якщо говориш з ними по телефону… Я вже не буду згадувати медсестр/HCA з різних країн світу та їх акцентом до кольору до вибору… То з нашим укр. акцентом ще не так все погано 😉
-
Так, акцент це погана англійська
-
У нього ще світонак не настав тільки расвет
-
купа народу говорить із акцентом і є суперуспішними. У Канаді та США мільйони іммігрантів є успішними не через ідеальну англійську, а через скіли та розум
-
Мій бувший менеджер з Манчестера, був діслексік, приходилось деколи помогати йому з перепискою… А з його акцентом люди не завжди розуміли його по телефону, я сама його не розуміла на початках 🤭
-
ясно.
-
Помічником Трюдо
-
Оце мені сьогодні пощастило — медікал асістент, що зі мною спілкувалася про мої хвороби, говорила зрозуміло. Дуже сподіваюсь, що лікар не буде ковтати слів і розмовляти повільно. Я не зрозуміла — медикал асістент то медсестра чи продвинута секретарка?
-
ви тут ким працюєєте?
-
Кращий, ніж у тебе, назавжди
-
купа нейтівів працює на іммігрантів, акцент не є показником неуспішних людей. Не забивайте собі цим голову.
-
Можеш не слухати там жосткий акцент
-
Та ну ні , я манав слухати )
22 Jan 2023, 08:02
101286/230979
about an hour ago