Українська Манітоба
-
Запрошую вас на атмосферну зйомку, де я розкрию ваш з іншої сторони. Пропоную зйомку індивідуальну, сімейну та для вашого бізнесу. www.instagram.com/reel/C0UI_avOEUI/?igshid=ZDE1MWVjZGVmZQ==
-
Вас теж так балують на роботі ? 😁 В нас починається greetings сезон коли family, пацієнти приносять смаколики майже кожен день;) от як тут можна тримати форму?😁 Тримаюсь як тільки можу 😂
-
Ітц зе мост вандерфул тайм оф зе йєр, ла ла ла )) Пацієнтів нема, лише вендори присилають поздоровлення зі смаколиками. Колеги с задоволенням їдять, я дивлюсь на них, зітхаю та все чекаю на вендора, який підбере ключик до мого серденька шляхом надсилання пива і тараньки 🥰
-
Кажуть, що цього грудня буде дуже тепло і мало снігу через рух теплих вод у Тихому Океані
-
youtu.be/UU_B6R7hZ2o?si=O9jQf-gjy2le3uZ8
-
Та нічого не треба робити;), просто на роботу ходити 😁 це в грудні починається такій “greeting” сезон перед Christmas 🎄 🥰
-
Памʼятаю одного крістмаса так само було, я ходила нила де сніг ⛄️ ❄️ як це крістмас без снігу, напередодні в 20 числах як намело 🫣 по самі коліна😂 Буде ще сніг ❄️ не переживайте 🤗
-
Family та пацієнти вдячні за роботу персоналу: лікарів, медсестер, помічників медсестр за те що доглядають їхніх близьких та рідних;) Це просто подяка🤗 Я завжди носила в day care якісь смаколики в знак подяки перед крістмас;)
-
Я не думаю, що це прям клімат змінюється. Просто якась є тут.. циклічність чи шо )) раз на 4-5 років трапляється дуууже затяжна осінь. Прям як у нормальних Європах осінь )) Мені здається, що оце воно зараз. Доречі це зовсім не факт, що зима буде мʼяка ))
-
Ще влітку читав про це і дійсно тепліше ніж минулого року
-
www.ctvnews.ca/climate-and-environment/here-s-what-el-nino-means-for-canada-s-winter-1.6590534