Українська Манітоба
-
Family та пацієнти вдячні за роботу персоналу: лікарів, медсестер, помічників медсестр за те що доглядають їхніх близьких та рідних;) Це просто подяка🤗 Я завжди носила в day care якісь смаколики в знак подяки перед крістмас;)
-
Я не думаю, що це прям клімат змінюється. Просто якась є тут.. циклічність чи шо )) раз на 4-5 років трапляється дуууже затяжна осінь. Прям як у нормальних Європах осінь )) Мені здається, що оце воно зараз. Доречі це зовсім не факт, що зима буде мʼяка ))
-
Ще влітку читав про це і дійсно тепліше ніж минулого року
-
www.ctvnews.ca/climate-and-environment/here-s-what-el-nino-means-for-canada-s-winter-1.6590534
-
El nino
-
Нагуглила шо той Ель Ніньо трапляється кожні 2-7 років. Я ж кажу, кожні десь приблизно 4-5 років затяжна осінь по відчуттям )) Подивимось шо буде взимку. Ice fishing - це основне джерело постачання окунями, які перетворюються на тараньку, яка потрібна мені для виживання в складних умовах манітобськоі зими )) Ще такого не було, шоб водойми НЕ замерзли достатньо для зимової рибалки, але може довше прийдеться чекати. Ех. ——— «Episodes of El Niño and La Niña typically last nine to 12 months, but can sometimes last for years. El Niño and La Niña events occur every two to seven years, on average, but they don't occur on a regular schedule. Generally, El Niño occurs more frequently than La Niña.»
-
Я на велосипеді їзжу, доводиться два шари рукавиць надягати, бо продуває. Особливо коли -20
-
Головне рукавиці нормальні, і взуття. Бо руки ноги мерзнуть моментально
-
Але так, цього року здається двічі били рекорд максимальної середньої температури на землі Щось около 16 градусів
-
Ну, я не зовсім про глобальне потепління. Якщо згадати моє дитинство, то це обовʼязкові санки щодня. Останні ж років 7 у рідному Львові взагалі може бути майже без снігу і стандартна злива на Новий Рік. Мені, звісно, не 20 років вже, але ще й не 150, а зміни в погоді вже дуже видимі 😁