Українська Манітоба
-
Головне рукавиці нормальні, і взуття. Бо руки ноги мерзнуть моментально
-
Але так, цього року здається двічі били рекорд максимальної середньої температури на землі Щось около 16 градусів
-
Ну, я не зовсім про глобальне потепління. Якщо згадати моє дитинство, то це обовʼязкові санки щодня. Останні ж років 7 у рідному Львові взагалі може бути майже без снігу і стандартна злива на Новий Рік. Мені, звісно, не 20 років вже, але ще й не 150, а зміни в погоді вже дуже видимі 😁
-
Навіть маленьке потепління топить лед у Артиці та Антартиці, а це сильно впливає на температуру води у океанах, ergo, температуру всюди
-
Ніяк, сідаєте у машину :))
-
Ой боже, як я захотіла тараньку 😋 як дожити до вечора 🤪
-
Нема 🥹 😭 буду шукати
-
Ми інколи робимо свою
-
Дуже скоро, по всій Канаді;)
-
З 1 січня здаються двух бедрумні апартаменти в хорошому районі міста St. Vital. Гарна транспортна розв'язка. Поруч із будинком Freshco, Canadian Super Store, Walk-in. У будинку підземна парковка, сауна разом з басейном, тренажерний зал. Адреса: 135 Niakwa Road. Ціна 1273 CAD на місяць. Можливий заїзд раніше за домовленістю. Всі питання, будь ласка, в особисті повідомлення.
-
-
Давайте фото, чим вас там балують? 😁🤗 Тільки не кажить що таранькою? 🤭🤤 а то ми всі прийдемо до вас на роботу;)