Українська Манітоба
-
Це стосуватися не валюти, а полісі з безпеки конкретного банку. Багато банків по-змовчуванню блокують операції не з північної Америки. Тому краще подзвонити на лінію підтримки і узгодити поїздку.
-
Друзі хто знає у чому може бути справа Чомусь банк cibc кредитка блокує списання коштів на укр сайтах. Хотів замовити подарунок подрузі в Україні, на сайті sova сплатив за допомогою Apple Pay , смс прийшла, підтвердив, все добре , і бачу , що кошти не списали , а у історії транзакцій бачу, що їх списали та повернули назад. Сума була в районі 4к грн - невелика Друга ситуація монобанк, поповнюю власну кредитку через додаток за допомогою Apple Pay , на 300-400 грн все ок. Хотів поповнити на 5к , declined. В чому може бути справа ? У мене ліміт на інтернет покупки 3к баксів , а тут грн взагалі Чи може бути справа саме в Apple Pay?
-
Приходіть на подію!! Волонтери та організатори приготували вам багато приємних сюрпризів
-
Дуже цікаво. Мені в самому cibc сказали, що треба попереджати, подзвонивши на гарячу лінію. І дзвонила, і вони підтвердили , що так, без дзвінка могли виникати блокування при транзакціях з-за кордону. Хоча я не дивуюся, тут часом одна рука не знає, що робить інша.
-
апдейт в банку сказали, що це не залежить від них, а встановлюється продавцем товару. Тобто кошти блокує не CIBC , а ліміти встановлюють ті сайти, на який намагаєшься оплатити товар. Дивна ситуація. Бо, наприклал. Я не зміг оплатити в офіційному apple через епл пей, але через фізичну картку все пройшло добре Ну якось так
-
sportandrec.umanitoba.ca/UOFM/public/category/browse/TABLETENNISSIGNUP
-
Ого! Трохи є людей!👍 Брендон наступними вихідними робить🤗
-
Дякую