Українська Манітоба
-
Дуже цікаво. Мені в самому cibc сказали, що треба попереджати, подзвонивши на гарячу лінію. І дзвонила, і вони підтвердили , що так, без дзвінка могли виникати блокування при транзакціях з-за кордону. Хоча я не дивуюся, тут часом одна рука не знає, що робить інша.
-
апдейт в банку сказали, що це не залежить від них, а встановлюється продавцем товару. Тобто кошти блокує не CIBC , а ліміти встановлюють ті сайти, на який намагаєшься оплатити товар. Дивна ситуація. Бо, наприклал. Я не зміг оплатити в офіційному apple через епл пей, але через фізичну картку все пройшло добре Ну якось так
-
sportandrec.umanitoba.ca/UOFM/public/category/browse/TABLETENNISSIGNUP
-
Ого! Трохи є людей!👍 Брендон наступними вихідними робить🤗
-
Дякую
-
Всім доброго дня. Хто може порадити хорошого стоматолога, який приймає Manitoba blue cross? Дякую.
-
У нас теж. Навіть в Кубі і працювало
-
Розкажу вам по секрету- колись давно полетіла я в Україну з колегами канадцями. Якось десь дійшла справа до таранки - і я подумала "клас, познайомлю їх з новими смаколиками". Ні одному з них не сподобалось, і коментарі були типу disgusting etc. , і потім я ще експериментувала з кількома- та сама реакція. І зрозуміла я що таранка це дуже acquired taste. А от репутація у мене залишилась - що я eat dead dried fish;-((
-
Це ніякий не «секрет» лол Ніхто, крім нас, не їсть тараньку і не розуміє цієї пристрасті. Навіть мій синочка, який має українську кров, але вирощений в Канаді, каже mom you’re so weird with your beloved fish 😂 А нещасний канадський мущщина просто змирився, бо шо ж ))) Я з гуманітарних відчуттів до нього йду їсти рибу в іншу кімнату, шоб хоч запахом його не турбувати )