Українська Манітоба
-
Та я вам кажу. Подзвоніть до них. Скажіть...ало, вот зе хек? Пліз хелп. Нафіга отут оце жувати
-
Вам вже сказали відповідь. Телефонуйте до оператора і спілкуйтесь.
-
Я просто не розумію , чого не прийшло якесь підтвердження ..надати ок в апп чи там смс відправити
-
Чи якщо компанія велика то її можна на гроші кидати бо їм ітак забагато, така логіка?
-
Але е нарозлив вода дешева як кисон😉
-
Він свідомо хоче сховатись від сплати рахунку за користування послугами. Жіночко, а якщо Ви проморгаєте і, наприклад, автівку мою пошкодите - Ви теж будете намагатись звалити замість відповідальності, якщо свідків чи камер немає? Це те саме, бо людина сама винна у ситуації і треба нести відповідальність а не намагатись надурити і звалити, навіть якщо "не знають СІН" і "немає контракту"!
-
Ахахах
-
після цього повідомлення я дізналась шо в мене 1000 грн борг у контрактному водафоні .. 😂
-
Але лоєр вам в Кенеда обійдеться дорожче цього рахунку😉
-
Вот шо пише , логічно 15$ за 100 максимум 800
-
Колись в мене був клієнт який покатався по Європі з увікненим роумінгом будучи на контраткі з водафоном нашим. То йому прийшов білл на 160 тис гривень. Як адвокат можу сказати, що кабальні умови договору можуть бути враховані і скасовані частково, судом при винесенні рішення.😁
-
Це у нього у договорі чи десь ще у публічному просторі точно є. Те що він це не читає ну то його проблеми.
-
та яке шахрайство, він же нікого не обманює 😂
-
Вирішити ситуацію - це зателефонували до оператора, що людині вже декілька разів сказали. Людина ж продовжує намагатись скоїти те, що називається шахрайство
-
шось я не думаю шо йому казали про такі умови коли продавали сім карту 😂
-
Ви приїхали до країни де інші ціни, притому значно дорожчі. Про це волають усі з кожного кутка, тож Ви це знали. Ви, коли брали сімкарту, ознайомились з умовами. Тож несіть відповідальність! П.С. і так, я мала схожу ситуацію у іншій країні і мені навіть на думку не прийшло уникнути відповідальності за свій власний провтик.
-
Факт в тому, що ніхто, крім того оператора вам не дасть відповіді тут і не допоможе😉
-
людині рахунок на тисяч 10 грн виставили за 2 ГБ... Зрозуміло що вона намагається зрозуміти ситуацію, адже вона максимально жостка і не дуже справедлива
-
В чаті на 5к піплу запитувати чи можна "не платити білл?" це суїцид😂😂
-
За 330$ за 2.15 ГБ це не шахрайства ? Без якогось підтвердження чи шо просто пішов трафік оверлітний і все
22 Jan 2023, 08:02
10165/232129
2 minutes ago