Українська Манітоба
-
Найточнішу відповідь можна отримати в МРІ або в найближчому відділенні autopac. Потім напишіть сюди свій досвід..
-
Я міняла без іспиту посвідчення, якому було 4 місяці на 5F.
-
Дякую
-
На корейскій)
-
Ні, немає різниці
-
#job www.linkedin.com/posts/kellymel_winnipeg-teamboeing-aerospacejobs-activity-7136437903777284097-TL0N?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
Все залежить від мети. Якщо хочете емігрувати - виживете, хочете пересидіти - Європа. Знаю багато сімей з одним працюючим і все ОК, думають вже про еміграцію, а не як вернутися. А у Вас ще й професія, з якою можна з часом знайти хорошу оплату. А 3500 нам вистачало на сім'ю з 3 дітьми, тож все залежить від потреб))
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, чи є у Вінніпезі місця, де можуть відремонтувати фен для волосся?
-
Може є тренер з ММА?
-
Скоріш за все в Канаді викидають та купують новий. Не думаю що хтось буде платити 150$ щоб відремонтувати фен.
-
Це жаль, звичайно, бо він майже новий і коштував 260 дол, просто в мене ні коробки, ні чека не залишилося. Але підозрювала, що вони їх викидують і купляють нові))
-
Нема транзакції, то кеш був
-
Якщо є транзакція на кредитній карті, то магазин може вам помогти із гарантією або взагалі новий фен дати. До 12 місяців від покупки таке може спрацювати
-
Та не дало онлайн зареєструватися , нажаль, тому и питав. Дякую , подивимося як воно 🥰
-
Так само, єдине що зареєструйтесь online бо на Sunwings чи інші курортні (економ) лінії завжди великі черги на реєстрацію, вони мають лише один чи два реєстраційні кіоски.
-
Треба більше 😂
-
Я таких не знаю 🤷
-
Un tequila por favor
-
* Une botella de tequila por favor 🥺
22 Jan 2023, 08:02
101787/239997
5 minutes ago