Українська Манітоба
-
Доброго дня шановні. У когось є досвід продажу нерухомості в Україні з Канади? Мене цікавлять питання такого плану 1) Щоб зробити генеральна доручення, треба летіти у консульство без варіантів? 2) Чи багато треба витратити грошей у Канаді на послуги, щоб зробити це доручення? 3) Може є якісь моменти якими ви зможете поділитися?
-
Дякую, але у цьому і нюанс, нотаріуси в Україні кажуть ми не можемо це проконтролювати, ми лише фіксуємо угоду. Може треба краще нотаріуса пошукати А як довго наш консул завіряє подібні доручення. Просто треба знайти клієнта, потім показати квартиру, потім продати і як це зробити у стислий час, якщо не помиляюсь 2 місяці
-
Всеодно краще за Польщу!
-
Погодою, архітектурою, їжею, ...
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка. якого кольору зараз квітки на автобус? Пам'ятаю минулого року були зелені, потім на початку цього року купував фіолетові, вони ще актуальні? )))
-
Добрий день товариство, плануємо з дівчиною розписатись, можливо хтось робив це в Вінніпезі і є досвід. А саме які офіційні місця для цього підходять, де і як ви то робили, буду вдячний за поради!
-
Ну щодо погоди, то тут кожному своє, може, людині не подобаються дощі і відсутність сонця по півроку, а краще холод і сніг. А ось за архітектурою я сумую майже фізично в Калгарі. Будь-яка країна Європи в порівнянні її має і дуже гарну
-
Тоді і про погоду
-
Не знаю, я не жив у Польщі, але за десяток поїздок у різні пори року може загалом місяці три провів там, і не памʼятаю, щоб жалівся на погоду, хоча сонечко я люблю. У Ванкувері, мені здалось помешне сонця буде. Хоча у Ванкувері тільки тричі був по декілька днів Звісно ж, що кожному своє) То я так, раз вже перепитали за архітектуру і їжу))