Українська Манітоба
-
Politically, the Post has retained a conservative editorial stance. When the Post launched, its editorial stance was conservative. It advocated a "unite-the-right" movement to create a viable alternative to the Liberal government of Jean Chrétien, and supported the Canadian Alliance. The Post's op-ed page has included dissenting columns by ideological liberals such as Linda McQuaig, as well as conservatives including Mark Steyn and Diane Francis, and David Frum. Original members of the Post editorial board included Ezra Levant, Neil Seeman, Jonathan Kay, Conservative Member of Parliament John Williamson and the author/historian Alexander Rose.
-
Хоча, в принципі, медіа в Канаді є незалежними, автономними, без цензури від власників, за деякими деколи спостерігається прихильність до тієї чи іншої політичної сили. Навіть якщо National Post чи Financial Post і критикують консерваторів, лібералів вони будуть критикувати більше і частіше. Однак, це зрозуміло, бо критикувати чинний уряд, сформований Ліберальною партією Канади, - це, власне, і є завдання незалежних медіа. Медійна упередженість, хоч і не є загрозою в Канаді, все-таки, присутня в тих чи інших медіа якщо не на рівні власників чи менеджементу, однак буває помітною на індивідуальному рівні журналістів. Про медійну упередженість тут www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/media-bias-in-canada
-
У довіреності вказуєте що довірена особа може відкривати рахунки на ваше ім'я і класти на ці рахунки кошти виручені з продажу нерухомості. Довірена особа після оформлення купівлі-продажу зможе з оригіналом договору покласти на рахунок готівкові кошти у тому числі валютні.
-
Ну ми теж подались у липні і нічого не отримали. І я знаю людей які подалися раніше і ще чекають. Питання очікування від людей не залежить.
-
А через криптообмінник переслати всю суму за один раз не простіше було би?)
-
Вам потрібні документи що підтверджують походження коштів. На підставі цих документів батьки перераховують кошти на ваш рахунок в Україні а ви в свою чергу зможете знімати ці кошти у Канаді в межах обмежень НБУ і класти на свій канадський рахунок, попередньо надавши відповідні підтверджуючі документи у свій банк.
-
Краще класти кошти на валютний рахунок бо там нема таких обмежень як на вивід гривні за кордон.
-
Найкраще хай батьки проконсультуються у банку куди будуть класти гроші.