Українська Манітоба
-
Так знайдіть цю людину на фейсбук і напишіть їй повідомлення))
-
Вітаємо, Mr. Altruist! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Інформація про усю військову допомогу Канади для України. З лютого 2022 року, Канада надала Україні військової допомоги на суму понад $2.4 мільярди www.canada.ca/en/department-national-defence/campaigns/canadian-military-support-to-ukraine.html @UkrainianCanada
-
Підкажіть, яка регулярна ціна летіти all inclusive в Домінікану (Пунта Кана, 4 зірки) з Вініпегу? Зараз на січень бачу за ~1670 якщо летіти одному (~1500 на людину якщо вдвох). Це 6 ночей там з пересадкою у Торонто. А якщо дивлюся на жовтень 2024 пише ~1400. Не можу зорієнтуватися чи це така регулярний прайс, чи це вони так собі ціну набивають. Хто їздив скільки платили? Дякую.
-
Привіт! Я - Ксенія, професійна балерина із досвідом роботи у Національній Опері України, а також із досвідом роботи викладача у балетних академіях "Easy Talent Academy" у Єгипті та "Genesis School of Dance" у Канаді. Маю мрію - створити свою студію для жінок, які хочуть займатися стречінгом та боді балетом. Я створила телеграм групу і запрошую вас туди приєднатись. t.me/+hPHNconGVwxjMjMy Наразі наші заняття будуть проходити за адресою - 1381 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8. Запрошую вас 11 та 18 грудня (понеділок) з 19:00-20:00, а починаючи з 30 грудня - кожну суботу з 17:00-18:00. Вартість 15$ за годину Разом ми відкриємо красу танцю та розвинемо гнучкість наших тіл. Приєднуйтеся до мене на цьому захоплюючому танцювальному шляху! 🩰✨ Для максимального комфорту рекомендується відвідувати заняття в лосинах та футболці, а на ноги - носки або балетки.💃🏻 Мій інстаграм instagram.com/ksenia_lytvynenko?utm_source=qr Роблю оголошення для доньки з дозволу Адміну😇🙌