Українська Манітоба
-
Підкажіть, будь ласка, де можна купити матраци ціна-якість? Ikea, Costco? Чи може є ще які кращі варіанти?
-
В Jysk купували, хороший матрац.
-
Ви своїм коментарем зробили мій вечір🤣🤣🤣( схожа ситуація)
-
Не поздоровалися , або не відповіли на привітання ? Якщо самі не кажуть привіт- то беріть ініціативу ) Якщо вже взяли ініціативу , але вам не відповіли- не треба здаватися . Мудаків усюди вистачає, не треба понижати планку , якщо хочеться бути привітливою людиною)
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, що треба щоб почати працювати зварювальником? Треба мати ліцензію, Канадську освіту, тощо? Приймають в Канаді Європейські сертифікати? Взагалі які вимоги? Є розподіл між техніками зварювання? Заздалегідь дякую за Вашу відповідь.
-
Розподіл є. Ліцензію/освіту не треба, але бажано. Основна вимога - вміти варити. Чим краще - тим краще. Ну і англійська, звичайно. Але то ситуативно. Почати: скласти резюме за канадським зразком і ходити по усілякім ШаражМонтажГівноСтрой, шукати де візьмуть з європейським досвідом. Зп буде десь в районі 20 - 25$ на годину до податків. А вже відштовхуючись від цього отримувати сертифікації, освіту і т.д. Для зварювальників це Red Seal - не дуже важко, але займе щонайменше 3 роки роботи у відповідного роботодавця. Детальніше гугліть «welding red seal Manitoba», або «welder apprenticeship Manitoba»
-
Дуже дякую за відповідь. Гарного дня!!!
-
Ну і на мій особистий погляд, зварювальник - далеко не найкраща trades професія в Канаді. Як сказала людина зверху - вони потрібні, але зп маленькі. Та і робота, якщо чесно, трошки лайно - без образ. То якщо починаєте з нуля, я б краще радив розглядати heavy duty mechanic, plumber, HVAC, electrician і т.д. Можете просто вбити на indeed’i ці назви і подивитись різницю в зп, кількості вакансій і т.д. Конкуренція вище, стати складніше, але і вихлоп набагато краще. Особливо якщо присутнє бажання працювати десь вахтою в Альберті. Там 100+ тисяч на рік не мають хіба що прибиральники (і то не впевнений)
-
Дякую. А ці роботи потребують навчання, або програму апренсис?