Українська Манітоба
-
Так попереднє повідомлення гляньте)
-
Ми про водійські права)
-
Тому і написав так
-
Я спілкувався вчора в приватних, бо це повідомлення спочатку було написане в іншому діалозі)
-
З висотою Бог з нею, а от оці коливання температури: літом від +40 🥵 до зимою -40🥶 Не знаю як можно витримати;) але впевнена багато жінок працює на outside…
-
Там ще є файнпрінт " бути здібним постійно тягати за собою ящик із інструментами вагою 25lb, підіймати до 50lb, лазити на вколюшках у багнюці у будь яку погоду...." Ось тут хайдро пише це непогано: www.hydro.mb.ca/careers/training_programs/power_line_technician/#:~:text=A%20journeyperson%20makes%20an%20hourly,trade%20and%20how%20to%20apply.
-
Я здатна підняти тільки валізу вагою 25 кг 😀 в аэропорту десь на 20 см вгору. Єлектрика мені подобається на рівні замінити розетку в квартирі, встановити лампу. Я це сама не робила, бо не вмію. Тільки дивилася на Ютуб та з захопленням спостерігала за єлектриками.
-
Вітаємо, Mari! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)