Українська Манітоба
-
Возьму людей для заработка на разнице курса Готов научить новичков и людей без опыта! Прибыль с прокрута 7-8% от суммы вложений Деньги под управление не беру! По деталям пишите в лс. ✍️
-
Дякую
-
Так
-
Немає рейтингу шкільну Манітобі
-
Тоді сподіваюсь, що тільки той сервіс пеймент, кредитна карточка не вважає то вашими коштами, а просто ви покрили забагато, тому переводи з кредитки все рівно як cash advance , навіть якщо там баланс мінусовий
-
Ясно 😉 просто в мене було повернення коштів з магазину на кредитку от і вирішив перекинути на дебет. Дякую за розяснення🙏
-
Договір кредитування
-
Яких юристів? Яке право вас цікавить: сімейне, кримінальне, господарське, імміграційне, трудове?
-
Чи є в когось контакти юристів В Вінніпезі?
-
Я планую підписати договір на купівлю авто в кредит. Договір попередньо надіслати відмовляються. Його доведеться читати на місці в день підписання. Я впевнена що так як я не знаю канадських законів я не можу якісно оцінити всі ризики за договором. Тому потрібен юрист аби прочитати Договір правильно
-
Поки ще ніхто. Договір лиш буде заключатися
-
Приватні кредитори? Хто позичальник: юридична особа, фізична особа? Що треба: засвідчити договір, скласти договір?
-
Дякую. Виправити ні...зрозуміти, так.
-
Якщо це договір від банку, то ви нічого не виправите. Вони укладають стандартні договори. Ось тут можете знайти юристів, однак ви просто даремно витратите кошти, на мою думку www.bestlawyers.com/canada/manitoba/winnipeg/banking-and-finance-law
-
Якщо транзакція в межах одного банку, то все ок буде, навіть якщо запалити в due date. Якщо платіж з іншого банку, то краще за 3 дні платити
-
Більш того. Ліпше заплатити прямо зараз . Бо гроші будуть висіти в пендінг кілька днів
-
Тут не на неіснуючий рейтинг школи потрібно дивитись, а на вчителя. Різні вчителі в тій самій школі можуть мати повністью різний стиль викладання, впливу на дитину. Дивитись на школи можна в старших класах бо різні школи можуть мати різні програми: в якісь школі додатково вчать на механіка, в якісь програміста, а в якійсь безкоштовні курси водіння. Хоча й в теорії ви все це може та мати навіть якщо в вашій школі того немає, але це додаткові зусилля
-
Будь ласка підкажіть посилання перед реєстрацією перед прильотом до Вінніпега ,для поселення в Готель .🙏дякую
-
Дякую
-
Якщо у вас дохід на сім'ю до 50к то можете мати безкоштовну консультацію lawsociety.mb.ca/for-the-public/finding-a-lawyer/looking-for-general-legal-advice-or-assistance/
22 Jan 2023, 08:02
102378/238723
30 minutes ago