Українська Манітоба
-
Я приїхав до роздачі халяви, тому я розраховував тільки на себе. І брати гроші платників податків- низько. Хоча всерівно податками їх повернуть😉 так само як брати безкоштовно нові матраси і продавати на маркеплейс.. чи будьякі інші донатні речі
-
Рахуйте робочі дні, а не календарні
-
Сподіваюсь, ви відмовились від цієї "халяви"? А то такі прикольні любителі засуджувати когось за те, що самі робити.
-
Фізика проста - холодна зовнішня стіна та розташована близько до неї коробка розетки, от вам і дує Багатоповерхівка в даунтауні 78 року чи шось таке
-
Опалення може йти на лічильник будинку, разом з бойлером для гарячої води. В такому випадку ваш хайдро це кухонна піч, світло, та кондиціонер в літку
-
Можливо, в мене такий (квартира)
-
А що у вас за будинок, що з розеток на зовнішніх стінах дує?! Це в принципі неможливо :) (Маю трохи досвіду на будівнитстві )
-
10 днів – норма
-
За який час приходили 3000$? вже 3 дні від оформлення, щось трохи панікую, вдруг щось не вірно ввела🤪
-
CAD3000 is non-taxable
-
Добрий вечір! В хілтоні залишилось трохи вечерь. Хто потребує, розберіть, будь ласка
-
Матрас, 30$ самовивіз
-
А ще через те що пралки і сушки може не бути 😃
-
За два місяця - 55 баксів
-
І скільки виходить в місяць?
-
Зараз би порівнювати білли від манітоба хайдро з включеним в них обігрівом та без🤦♂
-
Диван на першу пору нічого так, кому треба.☝️
-
www.facebook.com/groups/SunshineWinnipeg/permalink/1822309998143112/
-
І у мене також, плачу тільки за електрику, без опалення
-
Мені лендлорд сказав що опалення включене в квартплату а електрика ні але опалення електричне...
22 Jan 2023, 08:02
1023/237063
22 minutes ago