Українська Манітоба
-
В нас обох по 30 на годину.
-
Такі ж видумані? 😆
-
Я навіть з доходом у 120.000 на родину не ризикую купляти хату з такими %,а тут пара з мінімалкою прям супергерої
-
Why not? But if they will decide to go with another broker or bank I will wish them good luck!
-
Ринок нерухомості зазвичай має позитивний тренд... Навіть 2009-2010 в Канаді пройшли досить спокійно... Головне не купити будинок із проблемами, ремонт яких буде коштувати більше, ніж будинок...
-
I am more than sure, that you will be very happy to "help" them again) вибачте, але історія too good to be true
-
I am ready to sign a personal contract with you and cover the difference in cash if the mortgage rates will be higher in 5 years from now.
-
Нічого я тут купляти не хочу,я до дому в Україну буду вертатись
-
Може і варто ризикнути і купити. Залежить від того, чи можна буде її вигідно продати десь через 5-10 років... А то можна так купити, що згодом хата подешевшає і це буде капець...
-
😂😂😂
-
Ви готові брати ризик на себе та покрити різницю у випадку підвищення відсотка?
-
Do you want me to show you math how much are you losing on rent and was able to save by having a mortgage?
-
If they decide, you will (not if they will decide, you will wish), first conditional, sorry, деколи ріже. А по суті, якщо ці люди існують, Ви і справді вважаєте, що вони вірно вчинили? От від душі
-
Борис, щоби там не було, хочу сказати, що ти справжній професіонал свого діла. Навіть круче ніж цей Борис
-
If they decide, you will (not if they will decide, you will wish), first conditional, sorry, деколи ріже очі. А по суті, якщо ці люди існують, Ви і справді вважаєте, що вони вірно вчинили? От від душі
-
Мій внутрішній грамар-наці вже скоро лопне, а я тримаюсь )) Читаю повідомлення англійською пана Бориса і тримаюсь! Як добре, що ви оце сказали зараз, у мене трохи «пар випустився» з вашим коментом, фух ))) дяка ))
-
Внутрішній грамма наці не спить, не дрімає, руками своїми (уявними) mistakes виправляє 👀
-
Не зовсім казка, в мене знайомі приїхавши рік тому вже купили житло… Але заощаджень було більше і зарплата зовсім не мінімальна. Але так, за будинок вони платять до 1850, і це стандартна ціна оренди будинку.
-
Ні ті самі,в вас власне житло буде набагато дорожче виходити.але тут є плюс що через 25 років воно ваше буде.
-
Sorry, I don't know him
22 Jan 2023, 08:02
102503/239997
4 minutes ago