Українська Манітоба
-
Вже ні, Ви можете їх використати, но за зняття їх буде вже комісія
-
Прошу вибачення, уважно читали моє питання та обговорення потім 🤔 ? Тобто якщо на кредитну картку, яка не має боргу зайдуть мої особисті кошти (банку я вже все повернув) то це кошти банку, власність банку та мені не належать ?
-
О, думав мова про офлайн використання. З онлайном звичайно, що можуть бути нюанси, не впевнений що "кредитність" картки тут головне.
-
Є дебіт аккаунт, є кредит аккаунт. Ви мусите це вивчити, якщо хочете жити в північній Америці. В Україні немає банківської системи, там останній ідіот тримає гроші
-
Нехай повертають. Як повернуть, подзвоніть в банк та скажіть, щоб перекинули на чекінг
-
Слово "мусять" неоднозначне. Що мені робити коли потрібно повернути товар до магазину через умовно 2 місяці, а боргу на кредитці немає 🤔 Магазин просить тільки ту картку з якої була оплата.
-
Спробуйте поповнити баланс за мобільний зв'язок, наприклад при реєстрації контракту Bell українською кредитною карткою, а потім повернетесь і обговоримо чому вам це не вдалось зробити.
-
Дивно, чому б не дати функціонально таку можливість клієнту робити це особисто онлайн 🤔 Взагалі як на мене дуже багато тут питань перекладають на подзвонити, що можна було б зробити онлайн
-
Так само і з офлайном. Йдете в умовне відділення мобільного оператора і оформляєте там договір на використання мобільного зв'язку. Перше що у вас попросять це кредитна картка з якої знімуть депозит на підключення.
-
У мене декілька разів навіть перевіряли останні 4 цифри 🤔
-
Просто онлайн я не зможу їх перекинути на свій дебет, тільки дзвінок ?
-
Чесно кажучи логічно, що за контракт в Канаді потрібно сплатити з місцевого банку як якась гарантія тощо. Але в інших сферах начебто українські "кредитки" не такі й наслідкові 😉
-
Мені повертали на інші картки в магазинах, і взагалі без проблем. Я не говорила, що це інша картка
-
Просто повертайте товар, гроші прийдуть на ваш кредитний рахунок в кредитній організації і ви можете їх використати на інші покупки. Або звернутися до кредитної організації з проханням перевести ці гроші на ваш звичайний банківський чекінг рахунок.
-
Це залежить від умов вашої кредитної картки та правил кредитної організації. Можливо зможете перекинути онлайн, можливо доведеться платити якусь комісію за таку транзакцію. Окрім вас ніхто не дасть точної відповіді. Якщо це картка від якогось банку, просто зверніться до відділення.
-
Волмарт, вінерс, маршалс, суперстор та картерс. Жодного разу не перевіряли картку. Тому, як пощастить
-
Підкажіть будьласка,де можна купити такий арахіс саме такої фірми
-
Це бренд Lidl, в найближчому Lidl
-
Тобто тут нема ніяких атракціонів на вулиці,ярмарок типу с глінтвейном,катків.?
-
Вітаємо, Great Vintage Antique Shop Officially Page! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
22 Jan 2023, 08:02
102839/241418
2 minutes ago