Українська Манітоба
-
Підкажіть де можна записатися на безкоштовні курси з англійської?
-
WELARC
-
Відкрийте у Wealthsimple або будь-якій іншій інвестиційній компанії. Навіть відкриваючи "у банку", ви відкриваєте у інвестиційній компанії цього банку.
-
Доброго ранку. Люди, а в якому ще банку хтось зумів відкрити FHSA? Liliia у CIBC відкривають цей рахунок без ПР? Не знаєте?
-
Це просто маркетингові листи, не більше. Всіх розсилають
-
Дивно, бо мені від них якраз лист прийшов про можливість відкриття рахунку
-
В CIBC можна відкрити
-
Відкривають без проблем.
-
Хто вже ставав у е-чергу у консульство?! Як це роботае? Я хотіла записати 2 дітей на виготовлення закордонних паспортів. Після як встала у чергу, другий раз вже не можу! Скільки чекали відповіді?
-
Я коли у Едмонтон записувались, ще е-черги не було, себе та чоловіка записувала на одну ел.почту і все було добре. А тут придумали, щоб ускладнити нам життя😔
-
Якщо не дає система, то хай чоловік стане в чергу на іншу дитину
-
Придумали, щоб бариг менше було, які за 100-150$ «допомагали» зловити слот. Якщо тут це не так масово було, то в Європі це ппц.
-
Минулого року був Льодовий лабіринт, який гарно відвідати з дітьми, можливо зроблять і цього року щось подібне. На новий рік можна потусити біля ялинки, минулого року був невеликий двіж знову ж таки на Forks та о 22 був навіть феєрверк. Але всьо то без алкоголю на вулиці, бо тут так не можна 😉
-
@Bolshoisem, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день, я шукаю роботу з житлом хто що підкаже допоможе мужчина 27 років фіз здоровий.
-
Мабуть да
-
Таа може хто що знаєш для того пишу тварини чи ферми без різниці
-
Це мабуть так після Польщі шукають
-
Ви маєте на увазі, щоб роботадавець так само надав житло як і роботу? Якщо так, то це напевно краще шукати роботу на фермах з тваринами та рослинами…
-
Що?
22 Jan 2023, 08:02
102908/241841
8 minutes ago