Українська Манітоба
-
Спочатку були перші 3 або 4 перекази комісія як на вашому скрині, а потім стало дорожче. Але сервіс все одно того вартий. Бо всі етапи прозорі та вичерпно інформують про стадію. Та було одно разу коли на тому боці карта вичерпала строк, то мої кошти повернулись на рахунок без проблем і т.д. Сервіс гарний і порівнюючи з Western union наприклад то цей краще в рази для мене
-
Мабуть останній був с дебіту, дивно, що не інтерак, я гадав останні платежі тільки ним проводив, та все одно найдешевший варіант як на вашому скрині, то прив'язати свій чекін, та я параноїк у цьому питанні та знаю як можуть зробити розробники ))) тому кожного разу новий запит через Interac мене влаштовує)) 👍
-
Коли я останній раз користувалась wise, банк заблокував дебет для переказу, тільки кредитна і максимум 99 доларів (все, бо більше 100, банк відхиляв). Мені було дуже треба і я переказала двічі по 99 доларів, заплатила за кожну транзакцію 5.50 комісії та 6.95 за кожну транзакцію зняв банк (такі перекази рахується як зняття кешу з кредитки). Тож за 198 доларів переказу я заплатила 25 доларів сумарно комісії. З тих пір не користувалась, як зараз, не знаю. Але як на мене, користування такими сервісами навіть з комісіями відчувається безпечніше, ніж перекази незнайомих людей в обмін на кеш або навпаки
-
Я при відкритті карти мав дуже вузькі ліміти, сходив до відділення і запитав оплату через термінал до 3к (максимум що давали) та в інтернет розрахунках до 500$ і все добре зараз. Але в інеті краще кредиткою сплачувати, якщо що)))) і дебіт краще вдома на полиці зберігати, щоб не було потім "куди пропала зарплатня з чекіну та сейвінгів" 😋
-