Українська Манітоба
-
Мене звати Мар’яна я перукар стиліст з України🇺🇦 з досвідом роботи понад 10 років Працюю в салоні The Hive Hair Company Моя робоча сторінка в інстаграмі⬇️#інст www.instagram.com/p/Cm3Bm1fjvq6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Адреса 175 Osborne Street
-
Прийдіть та підтримайте українські футбольні команди Вінніпегу, Просвіту, та ЗСУ. 📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/v/nYkmUN1HzhYLnNUP/?mibextid=WC7FNe Адміни, просимо прикріпити цей допис.
-
Рекомендую 👍
-
Вітаємо, Transportation max! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ранковий мітинг з нарками із 16го . Мікс запахів і незамислуватих матюків. Достатньо всього . Го до нас 😂
-
UCC представляє особливий інформаційний вебінар "Канадська програма возз’єднання родини для українців”. Не пропустіть цей інформативний БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар! 📅 Дата: понеділок, 18 грудня 2023 року 🕖Час: 19:30 за східним часом (EST) Реєструйтеся на сайті Інсайти Eкспертів | Expert Insights! www.ucc.ca/expert-insights/ ___ UCC is pleased to present a special informational webinar on Canada's Family Reunification Program for Ukrainians. Don't miss this informative FREE session! 📅 Date: Monday, December 18, 2023 🕖 Time: 7:30 pm EST Register on the website Інсайти Eкспертів | Expert Insights! www.ucc.ca/expert-insights/
-
Приєднюйтесь до групи: тут все про поїздки та подорожі розповідаємо без реклами та блогерів t.me/+zZtQBKSwn985Yjhh
-
Супер, дякую ☺️
-
Ні не потрібно. Але потрібно буде заплатити $20 usd за виїзд з країни.
-
Всім привіт. Питання до тих, хто нещодавно літав у Домінікану. Чи потрібно перед поїздкою заповнювати ще щось, окрім e-ticket? Оплата за «вʼїзд» оплачується на місці в аеропорту, як я зрозуміла?
-
#робота Потрібно мати CPA або CRM. Звертайтесь, закину ваше резюме/cv internally recruiting.ultipro.ca/WES5004WCLC/JobBoard/e765749f-ec9a-4c6a-986d-b037c80b4cae/OpportunityDetail?opportunityId=446a887a-f08f-46c7-9cb8-5a652540bcca