Українська Манітоба
-
Ну ось і все, потрохи все налагоджується. Хто в Канаді того проблеми що в Україні не турбують.
-
Так , у місцевих є такий вайб- ви нічого не потрібно, вони нікуди не поспішають , вони нічого не хочуть і бути не амбіційними- це не гріх 😂 Але починається митання гівна , коли розмова заходе за гроші , і що новий працівник виторгував ЗП вищу , ніж в них 😂
-
~5700 на двох і норм 😅,хочеться більше , але на цей період часу я задоволений,поки не получу ПР не буду нічого міняти . Хата 1300 (вже з комуналкою ,інтернетом,парковкою) , їжа 1000$, машина 500$, інші витрати 700$, телефони 90 , а дальше бенефіти покривають шось ,масаж ,стоматолог 100% , хочеш якісь аналізи зробити чи як в моєму випадку нирки перевірити , підійшов ,попросив , сімейний лікар всьо зробив , прийшов на пошту лист з зазначеною датою ,все безкоштовно). Трошки чекати ,місяця 2-3 ,але то таке. Але я і якось економити стараюсь ,якщо якісь покупки по більше то промокоди шукаю , або через ракутен кешбек ,якщо продукти якісь ,то не лінуюся і йду в різні магазини які поряд,( через програму flipp моніторю на цьому багато грошей економиться,також карти від магазів ) , spc карту використовую теж часто для акцій , вивчаю банки ,відкриваю рахунки по черзі ,ще якісь пару доларів є за виконання умов ,дальше інвестувати будемо як ПР получимо , шось по трохи (10% від доходу плануєм ). Шось можна придумати тут однозначно в Канаді ,дальше тільки більше ,і я не так шо обмежую себе в чомусь , щоб гроші підзбирати (хоча напевно так треба робити на початках ,але я якось не привик так жити ) і в ресторан піти раз на тиждень , не в мак якісь , а так чек близько 150$ ,з одягом проблема тоже собі мушу купити шось раз в тиждень . Півтора роки тут , і є якась стабільність вже , плани вибудовуються ,вони були і до того ,але зараз якось стали більш яснішими ,так що тільки вперед , просто вставати кожен ранок і казати “like always its gonna be a good day” 😅😅😅. Трохи не стає мотивації для більш глибокого вивчення англійської ,надіюсь в скорому часі шось поміняється ,бо я розумію що без ідеальної англійської бути успішним важко ,поки дав собі паузу 😆
-
Це добре, але донатами одними не допоможеш :(. Якщо не буде траншу грошей від США - ще важче стане. Мій знайомий який зараз воює теж би хотів на демобілізацію і мати ті «проблеми» які маємо ми в Канаді
-
Буковель, Трускавець - ці курорти мали б давати величезні надходження в бюджет.
-
Погоджуюсь на всі 100%. І хочу додати що крадуть усі. Можливо менталітет совка з часом пропаде..
-
Hardline Republicans які і наші консерватори гальмують допомогу Україні
-
Поки дрони не будуть закупляти або самі виготовляти на рівні державного бюджету нічого не зміниться ,і поки красти не перестануть на всіх рівнях . Москаль на то і давить що хоче взяти світ на ізмор , тому що прекрасно розуміє ,як і всі що росія має набагато більші ресурси ніж Україна , як в людях так і загалом в економіці.
-
Дмитро, а підкажіть, будь ласка, якщо я сама собі налаштую автоплатіж на дебет Simplii з дебітного рахунку СІВС - це рахується за той директ депозит, який вимагається? У мене немає дітей і виплат на них, а зарплату я отримую в чеках. Звідки ще можуть бути налаштовані директ депозити, з яких джерел?