Українська Манітоба
-
Саме так ,особливо FPV ,один в середньому 400usd,ще + БК . Так якби такі люди як Стерненко не закупляли кожного дня по 100 дронів кожного дня на передову ,картина була б на сьогоднішній день зовсім іншою . Вони збирають з людських донатів і якби не людські донати ,то б було набагато важче по всій лінії фронту , в росії нема такого волонтерського руху , хоча зараз вже все змінюється , вже також там є волонтери які збирають мільйони і це пічально дуже .
-
Краще за все іноземна мова вчиться в университеті. Не на курсах мови при університеті, а коли вчишь якусь спеціальність на чужій мові та боїшся що виженуть. Я би вам радила підти навчатися в колледж якоїсь спецільності саме на англійській. Бо дивитися кіно, читати книжки то воно таке...
-
Перших 10 місяців: еньрі левел робота 7-3:30, 6-9 вечора редріва бізнес-англійська, 10-12 ночі підготовка до PMP (4 місяці) та інших технічних сертифікацій. Чи важко було? Дуже. хотілось все кинути і поїхати геть, бо в Україні все було на той час. Але потрібно мати мотивацію і довгострокові плани.
-
Волонтерський дух має і розвиватись у Вінніпезі. На ці вихідні маємо дві важливі події в підтримку Українських організацій та ЗСУ. Поширюйте.
-
Скільки? Давно то було?
-
Що серйозно? Закупляє? По 100 в день? Ви не жартуєте? І що, реально їх хтось отримав?
-
Одноразові передачі при зібраних мільйонах - нормальний бізнес. Можна ще притулі накидати на продовження підписки супутника. Як мені з вас дивно. Хоч не рекламуйте тих волонтерів тут.
-
Багатьом було важко. Ми По приїзді, на другий день уже були на роботі після школи, у одного з батьків виявили дуже погану хворобу…ми хапались за що могли, вивчали англійську, не мали доступу до будь яких сервісів з допомоги чи до волонтерів, але знали до чого і для чого працюємо. Таких багато історій знаю, але мотивація була.
-
Зʼявляться робочі місця
-
в Україні вже є близько 200 виробників безпілотників, є конвеєрне виробництво... відносно недавно показали навіть нового "Мамонта" у дії ...нічого особистого...просто до слова, як то кажуть ❤️
-
Це супер якщо так і є. Молодці. Але без грошей США буде вкрай вкрай важко
-
Так. Все відносно. Знаю людей які заробляють на встановленнях вікон набагато більше.