Українська Манітоба
-
Перших 10 місяців: еньрі левел робота 7-3:30, 6-9 вечора редріва бізнес-англійська, 10-12 ночі підготовка до PMP (4 місяці) та інших технічних сертифікацій. Чи важко було? Дуже. хотілось все кинути і поїхати геть, бо в Україні все було на той час. Але потрібно мати мотивацію і довгострокові плани.
-
Волонтерський дух має і розвиватись у Вінніпезі. На ці вихідні маємо дві важливі події в підтримку Українських організацій та ЗСУ. Поширюйте.
-
Скільки? Давно то було?
-
Що серйозно? Закупляє? По 100 в день? Ви не жартуєте? І що, реально їх хтось отримав?
-
Одноразові передачі при зібраних мільйонах - нормальний бізнес. Можна ще притулі накидати на продовження підписки супутника. Як мені з вас дивно. Хоч не рекламуйте тих волонтерів тут.
-
Багатьом було важко. Ми По приїзді, на другий день уже були на роботі після школи, у одного з батьків виявили дуже погану хворобу…ми хапались за що могли, вивчали англійську, не мали доступу до будь яких сервісів з допомоги чи до волонтерів, але знали до чого і для чого працюємо. Таких багато історій знаю, але мотивація була.
-
Зʼявляться робочі місця
-
в Україні вже є близько 200 виробників безпілотників, є конвеєрне виробництво... відносно недавно показали навіть нового "Мамонта" у дії ...нічого особистого...просто до слова, як то кажуть ❤️
-
Це супер якщо так і є. Молодці. Але без грошей США буде вкрай вкрай важко
-
Так. Все відносно. Знаю людей які заробляють на встановленнях вікон набагато більше.
-
The Canada-Ukraine Foundation is seeking an energetic professional for the Executive Director position, a person who would lead the work of staff and work closely with Executive Officers and the Board to further CUF`s Vision and Mission. Please follow the link to learn more about the requirements of the position and to apply: www.cufoundation.ca/careers/
-
Доброго дня, шановні цчасники групи! Допоможіть, будь ласка, розібратися в питанні влаштування дитини в садочок? через рік буде 2 роки, тоді і планую віддавати. Підкажіть, як шукати, чи є субсидії, яка лоієнтовна вартість, чи реально це взагалі? Бо чула, що не попасти...