Українська Манітоба
-
Я тільки задав питання про біографію. Нічого не стверджував.
-
Але ж біда нашого люду в тім що вірять всіляким моральним уродам, які в війну суки нажертися не можуть
-
Я не писав що у ваших словах пропаганда ) Всмислі когось ? Вони будуть на передку самі собі замовляти , а доставку тоже будуть самореалізовувати ,кожен має робити свою роботу. Ви знайомі з тим взагалі як це відбувається ? Чи то поговорити ? Так це і єдині одні руки ,людина напряму замовляє дрони і передає їх бійцям різних бригад з звітом , все можна підрахувати .
-
Я дуже добре знаю як це робиться. І знаю як роблять всілякі моральні виродки, які закуповують всіляку техніку тощо а у звітують про витрачені у надцять разів більші кошти. Якби я не знав, я б не говорив. Коли тільки у моєму маленькому містечку у перший місяць війни волонтери прозвітували про палету отриманої допомоги, тоді як по камерам відеоспостереження з нової пошти, чітко видно, як вантажать 3. Справу завели. Дві палети знайшли. І що? А нічого. Спихнули на одного дітвака і крапка, навіть покарання ніхто не поніс ніякого. Але вони продовжують їздити на передок, допомагають і дальше. Але яким відсотком від отриманого - хз. Коли збирали бійців і звертались до них по допомогу, отримували прайс на речі. От вона - волонтерка. Згідний, що є дійсно Волонтери, але вони ніякі збори нігде не оголошують. Мені продовжувати?
-
Ніколи
-
Лол. Ми говорили про одну людину , а ви сюди добавили якихось псевдорагулів. З мого рідного міста такий самий був ,десь 500000 грн боргу накрав , брав в бійців гроші на машини і програвав на ставках ... Але ми говоримо про людину одну , а не узагальнення , суть в тому що ніхто не заставляє нікого донатити ,хочеш-донать ,не хочеш не донать . Все дуже просто .
-
Не вгадали)))
-
І я просто звертаю увагу, що не потрібно викидати гроші на вітер. Через другі руки все дуже швидко робиться.
-
Вгадуєте? Чи в обох областях є схожі ситуації?
-
Давайте зробимо наступним чином. Ви мені посилання на звіти стерненка за зібрані кошти. Я їх перегляну, там складного нічого немає. Якщо я не правий, принесу свої вибачення. Але щось я підозрюю, що ніяких звітів не існує (бо то щось таке цілком таємне)
-
мають контракти та через державні фонди оплачуються деякі
-
бо там ще питання в тому, як їх списувати, коли то державне...легшеі швидше наразі, коли то як зараз робиться...добре, шо хоч трохи із ПДВ вирішили для цих справ питання
-
Не хочу з вами сперечатися, але я підтримую зв'язок із кількома виробниками дронів в Україні. Жодне виробництво на сьогодні не має жодної вимоги від держави, дрони виробляються кустарно, без нормальних тех специфікацій і т.п. про реактивні двигуни для дронів взагалі не варто навіть згадувати, це виключно прерогатива держави, яка в свою чергу не дає поштовх для розвитку. Тих кілька сотень дронів, які виробляють в місяць, не змінює загальної картини, на жаль.
-
але треба змінювати законодавство, аби взагалі напряму а то робити тяжко...а треба на вчора...