Українська Манітоба
-
Цікаво на скільки виросла мінімальна та медіана зарплатня за той же час
-
Дохід на 50% десь виріс за 10 років. А ціни на 38%-10%. То виходить, зараз люди живуть краще ніж 10 років тому
-
Автомобілі і нерухомість - це окрема тема. Ціна на автомобілі не підвищилась лише в Канаді, а в усьому світі через брак рідкісних металів та проблеми в Китаї. Однак, щодо оренди житла, то у Вінніпезі як можна було зняти 1-бедрум за 1000/міс 10 років тому, так можна і зараз
-
Доброго вечора. Є питання стосовно дитячих паспортів- закінчуються в через рік(на PR планую подаваться в Травні). Чи можна подаваться на PR з продолженими паспортами або треба тільки нові?
-
10 років назад скільки коштував гарний будинок у норм районі?
-
Я тут живу 10 років. Немає ніяких "в два рази"
-
Ххаха.поспілкуйтесь з тими хто тут живе десь 10 років. Реалії такі що життя здорожчало десь на 50 % за останні 3 роки.вот дивіться авто бу здорожчали в 2 рази за 3 останні роки,% ставки по авто та іпотеці у 3 рази. Мінімалка у 15 році була 11$ а зараз 15 а реально життя в 2 рази здорожчало за 10 років якщо порівняти ціни
-
Зміна тижневого заробітку в Канаді за останні 10 років. Дані по усіх індустріях: за останні 10 років заробіток зріс на 17%. Дані по ІТ та суміжних професіях: за 2013-2023 рр. заробіток зріс на 50%. Джерело: Canadian Economic Tracker 🇨🇦🇺🇦@UkrainianCanada
-
Хто вам платить за цю брехню ? Я теж так хочу , а то я все безкоштовно та безкоштовно.
-
Все би брешете
-
Це була, скоріше, якась акція. Я такої ціни ніколи не пам"ятаю.
-
В минулому році омивачка для вікон в машину коштувала по 1.7.. зараз 3.5..
-
Так, оренда в цілому виросла на 20-30% десь, однак, є багато варіантів, де оренда не є такою дорогою. І у нормальних районах. Я он скинув вище варіант.
-
Це ваш вибір
-
Там де я знімаю нам з 24 року +150$ За рік здорожчало на 150$
-
У цьому будинку ми орендували 1-бедрум 10 років тому. Ціна тоді була 980/міс. Зараз 1050/міс Ціна 2-бедрум була 1200/міс, зараз на 50 доларів більше. www.activemgmt.ca/apartments/clover-gardens
-
Як і 10 років тому. Вибір від 55 до 150 доларів за професійні хокейні ковзани
-
За 55$ можна купити ковзани в Canadian tire , нові
-
Це хіба про Аргентину. В Канаді нема і не було такої інфляції за останні 10 років
-
Інфлація 100%
22 Jan 2023, 08:02
103551/232373
2 minutes ago