Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 283.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    В них на сайті є калькулятор, по якому вони рахують
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Мені написали 2600$
    1 Reply Last reply
    0
  • t97841787T Offline
    t97841787T Offline
    Bogdan Kavinsky
    wrote on last edited by
    Я спитав, тому що люди, які скиглять про корупцію, зазвичай ніколи не донатили й 20 гривень. Поспілкувавшись з новоприбулими я був неприємно здивований, що таких людей абсолютна більшість. Вони накупляли машини і ні в чому собі не відмовляють, але жмотяться задонатити нехай сотню в місяць, яка не зробить погоди в їх бюджеті. Вони це виправдовують корупцією, а коли пропонуєш донатити не в державу, а напряму в бригади чи фонди, які постійно публікують звіти, вони просто повторюють як мантру зручний їм меседж про "все одно все розворовують" і приводять розкази про ті палєти що декілька меседжами вище. Про фпв дрони вони мало що чули і відоси ті теж не бачать, замість того дивляться веселі тіктоки. Так, вони просто тупо не хочуть донатити і знаходять собі виправдання у корупції. Це просто огидна позиція, мати змогу допомогти, але принципово не бажати робити цього. Далеко не в кожного є Іван, як у вас. В такому випадку є бригади і фонди. І хоча ви достеменно не можете бути впевнений чи там багато вкрали чи ні, але ви бачите конкретну банку з зібраною кількістю грошей і бачите звіт, адресований конкретній невигаданій бригаді. І це більш-менш співпадає. І потім ви бачите ті самі відоси з влучаннями як результат. Тому я не згоден з вашим неаргументованим тезисом про "стерненків та притул", що крім іншого резонує з вищезгаданими людьми, та посилює їх впевненість у тому, що донатити не треба. У відповідь на те що треба ракети та серйозну зброю: купівля танків для вас недоступна, а на фпв ви можете закинути, вони за співвідношенням ціна-якість найефективніші, і наразі грають значну роль. Закликаю кожного донатити, хай то буде 20 баксів. Оберіть перевірений фонд, почитайте їх телеграм зі звітами і задонатьте. Ви не обіднієте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ок. Я проведу експеримент. Через 1-2 дні оголошу збір на якусь реальну річ, побачимо скільки буде донатів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Ми тут вже 15-20 років. Зараз займаємося ось цим: і відсилаємо на фронт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    За оті «палети» мені нічого розказувати не треба, я це знаю. Я мав бесіду з структурами про це. А у відповідь: а ми що, там сбУ кришує. І я просив не рекламувати злодіїв. Кожен, хто має голову і доступ в інтернет, хоч якісь звʼязки в Україні - може без будь яких прокладок допомагати. Я теж спочатку захопився притулою. Думав - от молодець, як працює. А потім якось одні люди носом ткнули, потім інші вказали на розбіжності. А потім був супутник. І після цього треба ще якісь докази? Люди, та що з вами не так? На дану тему дискутувати більше бажання не маю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    Ви дозволите крадію користуватись вашою кредиткою? Отож....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Розбіжності будуть в любому випадку, я волонтерю в організації з біля 100к річним оборотом, і всяке буває то задороге замовили, то запізно зареєструвались, заплатили штраф, то щось не так зробили переробили і якщо якась людина, як ви доколупається до звітів то буде казати: тисячі доларів вкрали собі, але це далеко від істини. Я не маю ніяких проблем з притули супутником і розумію, що якийсь відсоток з фондів будуть розкрадати (навіть тут в Канаді)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Сліпо не вірю, але ж вони показують результат, а негативні приклади ви показали тих хто тупо краде
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    А вдень вінчіл -22
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    Шо опять плюсова температура і ожеледь... Коли то ся заспокоє
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    Я розумію, що таке розбіжності, коли мова про 10-15% іноді через обставини, але не 60-70% постійно, і це ще коли не починаєш «приколупуватись». Я розумію, що всі ми живі і волонтери теж. І працювати вони не можуть постійно задарма. Але, просто, вибачте за грубість, сцяти в очі і казати що дощ паде? Чесно. От не розумію людей, котрі стають їм на захист. Ви так сліпо вірите?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Грег, я ще розумію новоприбулих не розбираються в політиці Канади чи Америки, ну вам про крадіїв писати не личить. Чи ви справді вважаєте що Марджорі Грін так болить корупція в Україні? p.s..: і тан і літак можна вкрасти, там дорогої і легко відкручуваної техніки дофіга і трошки, але диво більшість українців не крадуть, а воюють з тим чим дали
    1 Reply Last reply
    0
  • t353885612T Offline
    t353885612T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    savelife.in.ua/reporting/ усі можуть перевірити
    1 Reply Last reply
    0
  • t353885612T Offline
    t353885612T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    усім відомий фонд Повернись Живим постійно публікує фінансову звітність і має окремі рахунки на адмін витрати фонду. тому звинувачувати усіх волонтерів, що вони крадуть, ну це дуже дивна позиція
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Де найкраще дивитись не підкажете? ПС Додивився відео до кінця, там кажуть де дивитись🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NY
    wrote on last edited by
    Та нашо Вам ті фонди,ось повно телеграм каналів від самих бійців на фронті, які збирають на банально авто чи дрона і потім постять звіти. Суми не космічні 100-200 тисяч і збирають іноді тижнями, але і за це дякують,хоч я не розумію чому Вони мають дякувати,а не ми їм. То от оберіть якийсь з перевірених і донатьте,бо потреби постійні нажаль
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Добре, що ви пояснили. Бо перше, що приходить на думку при уявленні 180 яєць - бізнес по зняттю порчі))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ні, не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena