Українська Манітоба
-
Навіть не знаю, що вам сказати. 10 років у Канаді. Навіть думки переїхати в іншу країну нема. Ну хіба десь на пенсії переїхати на Кариби 😁 Добре вивчайте країну, куди ви збираєтесь. Також запрошую до групи на фейсбук, бо телеграм-групи - це на 90% новоприбулі українців, які були два дні в Канаді лише www.facebook.com/groups/manitobaua
-
Всім привіт! Усією сім'єю (я, чоловік та син 6 місяців) отримали візи по CUAET і збираємося летіти до Канади на початку березня, розглядали провінції Альберта чи Манітоба. Я за освітою медсестра (помічник стоматолога), чоловік нафтовик, також має досвід роботи зварювальником. (Є 18000 $ заощадження також, не знаю як сильно це допоможе там) Так ось, ми зібралися летіти, але з'явилися сумніви, скільки ні в одній групі, ні на Фейсбуці ні в телеграм, ні в Інстаграм, жодна родина не рекомендує переїжджати в Канаду..ми не знайшли жодного хорошого "відкликання", ніхто не задоволений, всі скаржаться з різних причин.. через це звичайно з'явилися сумніви, а чи варто їхати якщо там все так "погано".. будь ласка, у кого є досвід проживання там , дайте зворотний зв'язок, розкажіть ваш досвід будь ласка 🙏 буду дуже вдячна ♥️
-
Є різні ситуації, вивчайте країну/провінцію в яку плануєте їхати. Мати заощадження це плюс, але багато сюди приїхали з нульовими грошима і дають собі раду. Ми тут вже більше 19 років і ні я ні моя сімʼя/родина жодного разу не пожаліли за переїзд (з України).
-
Дуже залежить від ваших вхідних даних. Де знаходитесь, як робота, житло, і тд. В кожного своя історія. У Вас повинна бути мета та ціль. Про мінуси ви просто зобов'язані знати, бо розчарування може бути дуже сильним. Але плюсів тут теж вистачає.
-
А навіщо вам Канада ? Я розумію ви не з Україні будете їхати, якщо з чоловіком , але можу помилятися . В кого гарне життя десь не в Канаді , та все влаштовує- то не бачу сенсу їхати сюди . Якщо ви десь живете зараз, де жопа , і вас там не влаштовує , і нема куди себе подати- то Канада, звичайно не Каріби , але піде. 18к$ дадуть трошки часу не впусти у депресняк, та хоча б їсти від душі 😂
-
То мабудь божекоровʼяче молоко, беріть звичайне