Українська Манітоба
-
Звісно , маємо завод , 350 працівників та лейбл ) Якщо вам не цікаво , це домашнє виробництво як і всюди в мінімальних маштабах
-
А скажіть плз, хто досліджував питання щодо самооборони і громадянського обов‘язку щодо припинення або перешкоджанню вчинення злочину. Неодноразово спостерігав крадіжки і грабежі в магазинах і абсолютну безпорадність охорони. Я так розумію спецзасоби їм, як і будь-яким іншим громадянам заборонено використовувати, як і затримувати злочинців. Очевидно, що інститут «громадського затримання» до прибуття поліції тут теж не працює. Тобто, виходить, що громадянин, який бачить, що вчиняється злочин не може йому перешкодити?
-
Доброго ранку. Маю проблему з першою подачою показників лічильників. Зареєструвала при переїзді аккаунт( код так і не отримала ще), наступного дня отримала емейл з проханням подати перші показники, ввожу і при наступному кроці пише помилку, що на аккаунті ще не зареєстровані показники. Що в такому випадку робити? Звонити і подавати онлайн чи чекати той код і тільки тоді подавати?)
-
Охоронці тут трохи безпорадні, це правда. В мене був випадок на роботі, що клієнту, ну він трохи цей, крейзі (ну в мене половина таких клієнтів було, відділення ж у даунтауні 🙃) щось там не сподобалось, що я йому сказала. То він мені каже - в мене в кишені є пістолет, я зараз вас тут всіх вб’ю. Почав викрикати, стрибати, думала перескочить через стійку до мене. Прибіг охоронець і каже йому - please go away, please. Це все що він робив 🙂 а той продовжував кричати що всіх нас зараз перестріляє 🤪
-
Щось вибухнуло двічі у центрі
-
Так отож, і я так думала, що охоронець мав поліцію викликати одразу. Невідомо що там у нього в кишені… Але ніхто нічого не робив… Не буду ж я така, ой вибачте, почекайте, не стріляйте, я зараз подзвоню в поліцію… Я ховалась у сховищі 😁
-
Ну ви ж бачите, що багато людей приїхали до Канади не підготовлені. Вони не знають ні Канади, ні законів. Он навіть публічно рекламують незаконний продаж алкоголю і думають. що це є окей в Канаді. Потім поліція зловить їх - і вони будуть ображені на Канаду, бо "нема як бізнес вести"
-
Ой, та все добре :)