Українська Манітоба
-
Тоді нема що думати, приїдете і самі все побачите. Дорогу назад вам ніхто не закриє ж. З власного досвіду скажу: теж багато поганого прочитала і багато що вивчила про країну та Вінніпег. Тому коли приїхала - все в мене було чудово, бо виявилося все краще, ніж я читала і налаштовувалася.
-
Мій хлопець теж так каже 😆
-
Друг працює в поліції уже довший час, теж приїхав з України 17 років назад, після університету пішов працювати. Те що вони роблять заради нашої безпеки - це просто колосально.
-
Є ще інші вигоди в роботі при центральній філії банку 🙂
-
Всі люди, з якими я спілкувалася особисто і які мають погану думку про Канаду - про всі ці випадки у мене особисто враження, що у них вже є внутрішнє рішення неприйняття цієї країни, а потім вони познаходили на це зовнішніх причин. Буває так, що країна не заходить просто тому, що це не твій простір (я, наприклад, не можу довго бути в Австрії, не знаю чому, але мені там погано). Так буває, це ірраціонально і це неможливо передбачити до особистого досвіду. Якщо з раціональної точки зору - у вас більше заощаджень, ніж у багатьох, хто приїжджає сюди навіть з більшою кількістю дітей. Плюс у вас буде ще 7500 доларів саппорту одразу. Не сподобається - поживете 5 років, вивчите мову, отримаєте паспорт, а з цим паспортом вже куди завгодно, після досвіду життя в Канаді, вільною англійською і з канадським громадянством весь світ відкритий. І для дитини опинитися в ранньому віці в Канаді та рости в англомовному середовищі - це просто джекпот
-
Вітаю, порадьте готель у Вінніпегу, друзі проживали в homewood, кажуть там супер, але за інші не чули нічого
-
Новоприбулих
-
Можливо хтось навпаки має негативний досвід с homewood