Українська Манітоба
-
Ви знаєте, гроші вже не мають значення коли людина помирає.
-
Так. Але це тому що у мене там знайомий живе, і є де жити
-
Буду знати, бо в бенефіти та швидка входить.
-
Це смішно, я приїхав в emergency з мамою, яка не могла дихати. Ми просиділи в emergency 4 години і нам принесли Tylenol. Дякую, допомогло.
-
Я в Мексику збираюсь летіти ставити собі брекети, бо тут це 4000 баксів, а там, враховуючи переліт, це 800.
-
Заборгованість за медичними рахунками є причиною понад 60% банкрутств фізичних осіб у США. Medical bills are reported to be the number-one cause of U.S. bankruptcies. One study has claimed that 62.1% of bankruptcies were caused by medical issues.1 David U. Himmelstein, et al. "Medical Bankruptcy in the United States, 2007: Results of a National Study," Page 741. Elsevier Inc, 2009. Another claims that over two million people are adversely affected by their medical expenses. www.thebalancemoney.com/medical-bankruptcy-statistics-4154729
-
Я не хочу, щоб тут була така модель як у США, я просто хочу знати, що я звернусь в госпіталь і мені допоможуть. Як вирішити цю проблему? Є тисячі людей, які мають відповідну освіту, досвід і отримують відповідну зарплатню з наших податків.
-
Якщо це не жарт - не варто)
-
BS. 1. Канада - демократія. Азербайжан - автократія. Далі б можна було не продовжувати, але... 2. Податок 30%, буває і 50%, якщо дохід десь 500 тис на рік і більше. Однак, якщо ви заробляєте десь до 50К, то частина сплаченого податку вам буде повертатись. Після повернення податку, ви зрозумієте, що ви заплатили десь 20% податків. 3. Канада - одна із найбезпечніших країн. І точно безпечніша, ніж автократичний Азербайжан. Щодо клімату, то без питань. Клімат на більшій частині Канади холодний.
-
Еmergency тільки на випадок прямій безпосередній загрозі життя... Як то Heart attack Strock Open fracture Amputation Internal/External bleeding Та таке інше.... Незалежно від того, як ви приїдете до лікарні, вас приймуть НЕ у порядку Черги, а згідно з ПРИОРИТЕТОМ вашого стану.... Вартотпамятати також, що за утримання емерженсі, платимо ми з вами, з податків...
-
Це ж недавно було, таке саме було у березні. У вас на вагах життя або fill for bankruptcy, якщо ви вже порівнюєте US vs Canada. Я б вибрав bankruptcy, без вагань. Очевидно, що система в США broken але це як з двох зол вибирати краще.
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/patient-death-grace-hospital-er-hallway-review-1.7036251