Українська Манітоба
-
Я в Мексику збираюсь летіти ставити собі брекети, бо тут це 4000 баксів, а там, враховуючи переліт, це 800.
-
Заборгованість за медичними рахунками є причиною понад 60% банкрутств фізичних осіб у США. Medical bills are reported to be the number-one cause of U.S. bankruptcies. One study has claimed that 62.1% of bankruptcies were caused by medical issues.1 David U. Himmelstein, et al. "Medical Bankruptcy in the United States, 2007: Results of a National Study," Page 741. Elsevier Inc, 2009. Another claims that over two million people are adversely affected by their medical expenses. www.thebalancemoney.com/medical-bankruptcy-statistics-4154729
-
Я не хочу, щоб тут була така модель як у США, я просто хочу знати, що я звернусь в госпіталь і мені допоможуть. Як вирішити цю проблему? Є тисячі людей, які мають відповідну освіту, досвід і отримують відповідну зарплатню з наших податків.
-
Якщо це не жарт - не варто)
-
BS. 1. Канада - демократія. Азербайжан - автократія. Далі б можна було не продовжувати, але... 2. Податок 30%, буває і 50%, якщо дохід десь 500 тис на рік і більше. Однак, якщо ви заробляєте десь до 50К, то частина сплаченого податку вам буде повертатись. Після повернення податку, ви зрозумієте, що ви заплатили десь 20% податків. 3. Канада - одна із найбезпечніших країн. І точно безпечніша, ніж автократичний Азербайжан. Щодо клімату, то без питань. Клімат на більшій частині Канади холодний.
-
Еmergency тільки на випадок прямій безпосередній загрозі життя... Як то Heart attack Strock Open fracture Amputation Internal/External bleeding Та таке інше.... Незалежно від того, як ви приїдете до лікарні, вас приймуть НЕ у порядку Черги, а згідно з ПРИОРИТЕТОМ вашого стану.... Вартотпамятати також, що за утримання емерженсі, платимо ми з вами, з податків...
-
Це ж недавно було, таке саме було у березні. У вас на вагах життя або fill for bankruptcy, якщо ви вже порівнюєте US vs Canada. Я б вибрав bankruptcy, без вагань. Очевидно, що система в США broken але це як з двох зол вибирати краще.
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/patient-death-grace-hospital-er-hallway-review-1.7036251
-
Хоч мене тут після всього написаного скоріш за все з лайном змішають,я все таке спробую написати. 1.від чого ви їдете?дивіться Канада дуже відстає у розвитку у сервісах і у інфраструктурі від азейбарджана(я був і там і там) 2.дороге життя,воно дуже дороге,5-6000$ на місяць у манітобі це жити в нуль,якщо беремо онтаріо або бс то +100% мінімум,всі зарплати у Канаді які ви бачите грязні,мінус податок +-30%. 3.країна максимально специфічна в плані поганої безпеки,погані дороги,нульовий взагалі сервіс,грязно,ви будете бачити наркоманів які сплять на зупинках або їдуть в автобусі і несуть якусь дурню і буквально нікто нічого не зробе,клімат поганий зимою дуже холодно(ця зима поки тепла,але в тому році в цей час був -35) 4.віддаленість від всього світу,я думав поїхати в Україну провідати батьків мені на родину це коштувати +-7-8000$ тільки білети,я розумію що в кращому випадку я зможу поїхати туди раз в 5 років. 5.я привик до Європи,я хочу такі банальні речі як взяти дитину і поїхати на коляске в парк попити кави,тут такого нема,бо парк за 20 км умовно,всі живуть за принципом дім робота дім,на вулицях не душі,я хочу сісти на авто у Нідерландах де я був і через годину бути у Німеччині або Франції або бельгії,або сісти на літак і за 100$ долетіти до Молдови і через 3 години бути у своему місті,а не платити 1200$ за один квиток 6.зарплати вони тут маленькі,якщо ви думаете що зп 60000$ в рік це багато,то я вас расчарую це всього 3600 в місяць чистими,а зп 60.000 це треба бути спеціалістом.більшість кто без мови і працює на низько кваліфікованій роботі має 16-18 в час.для розуміння цін(яблука6-7$,банан 1.5,пучок зелені 2$,хліб 4-5,свинина 7-8,сир від 30$,філе куряче 15-20$,говядина 30+,ковбаса нормальна 30,цигарки пачка 20,бутилка водки 30,пиво 4. Поставити зубну пломбу 300$ одну,чистка каменів 300$,відпустки в Канаді 10 днів,лікарняних оплачуваних нема. оренда гарної квартири в гарному районі 2 спальні+2 ванних 1800 -1900з оплатами. Тому моя вам порада мільйон разів подумайте,дуже максильно специфічна країна.якщо у вас щось в країні де ви зараз знаходитесь ж ,нормальна робота власне житло то подумайте реально мільйон разів.
-
Я їм дуже багато тут. В місяць саме на продукти — 250 доларів.