Українська Манітоба
-
Snow skiing/cross country skiing/hiking
-
Добавлю, що не Вінніпегом єдиним. Є багато маленьких містечок у Манітобі з чудовою інфраструктурою, де можна прекрасно жити. Є люди які не люблять цієї метушні, то для них це прекрасний вибір. Поїздити по цих містечках - то можна побачити Канаду, яку я собі уявляла. Маленькі вулички з будиночками як у американських фільмах, на фронтярді над дорогою тато з дітьми грає баскетбол, все таке охайне, газон під лінієчку 🙂
-
Якщо у вас нема нормальної професії яка вам забезпечить гарну відпустку та бенефіти, то потрібно поставити мету її здобути. Гарне життя не з'явиться з нізвідки
-
Наша родина дуде задоволена. Мову знаємо. Якщо працює хоча б один на 25+cad / годину можна на базові речі забезпечити всю родину. Я бачу гарні перспективи. Деякі наші друзі вже купили будинки, хоча приїхали після війни.
-
Я вибачаюсь а Ви жили в цих маленьких містечках? Я жив у portage la prairie 70 км від вініпегу,так мінімум бомжів і наркоманів,більш чисто ніж у вініпегу привітні люди але головна проблема нема роботи а якщо і є то дуже маленькі зп.я у porrage la prairie отримував 18$ на годину і переїхав у вініпегу і знайшов на ту саму посаду роботу за 30 на годину.для жінок робота мінімалка і всякі тім хортонс або волмарти. І це не тільки моя історія в мене купа людей уїхали з таких містечок саме через ці речі що і ми з родиною.
-
Я проводжу в маленькому містечку багато часу. Наприклад якщо брати банки, то зп однакова що у Вінніпезі, що у Стоунволі та інших містечках недалеко Вінніпегу. Це те що я знаю точно. І вакансії є частенько. У тім хортонс завжди шукають. Якщо чоловік працює, то в чому проблема, якщо жінка буде працювати в тім хортонсі?зато додому 5 хв. І є більше часу для відпочинку. Щодо бенефітів, то особисто я маю 3 тижні відпустки і безлім сік дейс. Від першого дня роботи. І це звичайна робота яка під силу усім, хто має більш менш нормальний рівень мови.
-
Я упаковку не розглядала, на вигляд звичайний шарон
-
Тут не точно не «якщо». Канада надає можливості усім хто хоче їх бачити. Якщо є час писати про погану Канаду то є і час щоб наприклад англійську підтягнути
-
Була смачна
-
Костко?
-
Здавав іспит там, містечко дууууже сподобалось