Українська Манітоба
-
Ви маніпулюєте, це не є доброю ознакою. r. Member may agree to defer up to 33 per cent of gross salary for up to 6 school years to allow for a paid or self-funded leave of up to one school year. Тобто, це не оплачувана відпустка за рахунок роботодавця, а в тебе із зарплати забирають, щоб потім віддати
-
Я там була два місяці тому (медогляд для пр), так чекали довго, але грошей взагалі з мене і дитини не взяли 🤷♀️
-
Знімаю шляпу, не впізнав професіонала!
-
А що, треба закусквати?
-
Яйцями закусювати???? Все на випивку пішло 😀
-
В мене ще три літра текіли, 6 літрів вінцям да декілька дітивп усього
-
Ось про це і писали, що хто п'є тому не вистачає
-
Доречі , хто бухає. Тут дешевше буває купити у лікер.Марті, ніж воно у дютіфрі
-
Коли о 7 ранку в Канкуні замість кави пропанували мімозу, я був вже заряджанний.!вони самі були в акуї
-
Доброго вечора. Хтось забирав свої різдвяні кошики? Скільки сумок потрібно з собою брати?😁
-
Де я великий вибір сухофруктів (ананаси, інжир, ківі і тд) або просто де можна купити крім bulk barn ? Дякую!
-
Якщо вам потрібно терміново до окуліста, бо якесь емердженсі з очима, ось тут клініка 24/7. maps.app.goo.gl/58G7dwpYihBn9Ce26
-
ну всеж краще ніж у Николаїву..
-
Залежить від складу сім'ї. Знайомим (2 дорослих і 8-місячна дитина) дали 2 коробки, вагою приблизно по 5-7 кг кожна і малий подарунок для дитини.
-
В вода гаряча якраз закінчується, бо стоїть бойлер 😃 І дує з вікон так, що батареї постійно працюють, взимку 100-130 доларів щомісячно тільки за електроенергію платити. Тож буває різне житло 😉
-
Скільки коробок?
-
Там все запаковано у картонні коробки
-
Не підскажу куди їхати. Може поки полоскати? Сода, сіль, наскільки я пам'ятаю, добре витягує гній
-
Може ви знаете, навіщо в магазинах продають фільтри Бріта та воду в каністрах? Може якість води залежить від районів Вінніпега/Манітоби? У мене за 3 місяці в чайникі ще немає накіпу.
-
якщо треба нескінченна вода то треба просто шукати де все включено в ренту
22 Jan 2023, 08:02
104075/235945
5 minutes ago