Українська Манітоба
-
Ви ж сами назвали це - афера. В Канаді зовсім по іншому дивляться на такі речі як обман чи надання неправдивої інформації. Я ні в якому разі не кажу що в Канаді немає криміналу, та що в Канаді ніхто не обманує. Але все ж в цьому плані абсолютна більшість людей дотримується законів та правил. Просто задайте собі питання, а що буде якщо щось піде "не так"? Кримінал рекорд може з'явитися не тільки у вашого сусіда, але й у вас. Тоді і ПР під питанням, і до депортації може дійти...
-
Скажіть мері краще, Нашо я від суворих морозів в теплі краї зимувати летіла😅 Навіть нема причини тішити своє самолюбство. Ну сижу тут в своїх 3 тепла вночі, а ви в -3😑😑😑😑
-
Якщо він не може зареєструватися через кримінал рекордс, це означає, що агрегатор вимагає повний спектр особистих даних. Ми, звичайно, не розглядаємо ймовірність того, що ніякого агрегатору не існує і просто якась людина з кримінал рекордс хоче максимум ваших особистих даних (включаючи дані банківських рахунків - це виглядає логічно, адже на всіх агрегаторах є платіжні системи для виводу коштів і свій банківський акк туди потрібно підвʼязати). На перший погляд це все виглядає не просто як привід відмовитись від цієї пропозиції, а як привід взагалі не жити з цією людиною в одному просторі, в якому зберігаються ваші документи
-
Ну я думаю не так все жорстоко як ви описали….але людина просто так запропонувала. Мені стало якось боязко тому що в подальшому я хочу подаватись на PR і мені не потрібно проблем із законом. Просто хотілолось почути думки людей з цієї групи. Дуже впевнений що дуже розумних людей тут дуже багато😉 Дякую👍❤️
-
Необов’язково, звичайно, але в таких питаннях розглядати найгірший варіант завжди краще, це ж безпека) І до речі, якщо ви подавитемете на PR через звʼязок з провінцією, а агрегатор має реєстрацію, наприклад, в Торонто, чи не може це бути розцінено як робота на роботодавця з іншої провінції? Це гіпотеза, я не знаю насправді, з яких рахунків платять такі організації. Але гіпотетично це можливо
-
Не давайте свої персональні дані нікому для будь-яких реєстрацій та імперсонацій. Ви потім не доведете, що то ваш сусід щось робив, а не ви. І так, той дохід буде йти у вашу декларацію і ви будете платити податок, якщо той сайт офіційний. Ви будете змушені включити той дохід до своєї декларації.