Українська Манітоба
-
Вони беруть данні кожні 2 місяці, енергоємність будинку залежить від його віку, в нових будівлях можно всю зиму від сусідів грітися
-
Мені нарахували 300, ото було несподівано та неприємно
-
Завтра наберу до них спитаюсь ,що за діч така )
-
Просто дивно ,що в мене в знайомого 19 доларів в місяць , а в мене 136 ,116 . Странно ,коли я подавав було 46$ 😂😂😂
-
В рахунку написано 279 кВт , за два місяця. Сама в шоці 😊
-
Не пишіть дезинфу, плз)
-
Скільки кіловат використано?
-
Квартира
-
Це за дім чи квартира?
-
І в мене прийшов рахунок за 2 місяця - 2 бедрум - 55 баксів(гідро)
-
Значить щось погано вони рахують )
-
У моїх друзів за 2 бедрум апартаменти за гідро вихожить 50$, в мене за будинок 200$
-
Були питання на рахунок канадського резюме. Вирішив поширити своє, після якого мене взяли на роботу. Майте на увазі, що резюме для технічної вакансії. Головне те що я зрозумів відправивши більше 80 резюме, що зміст резюме повинен відображати якомога більше вимог, що є в описі позіції від роботодавця. Тобто в резюме повинні бути фрази, речення або ключові слова з опису. Їх потрібно 'гармонійно' вставити у потрібному місці резюме. Звичайно краще не дуже перебільшувати, тим більше не писати неправду, бо вас легко можуть перевірити. Прошу використовувати ці зразки тільки для ознайомлення. Бо насправді можуть бути й інші працюючі приклади резюме.
-
@amokhofa Колись у чаті кидали приклад резюме, ось перекидую сюди ж. Там далі і файли є, зробіть пошук за запитом "приклад резюме". Також я колись кидала безкоштовний ресурс, де допомогають українцям із оформленням резюме. Пошукайте по чату.
-
Вже зупиняли виплати у вересні через "тури", по яким приїжали "українці", отримували допомогу і вйо назад. Так що нічого не заважає державі зупинити видавати допомогу в будь-який час😉
-
Не знаю ,як в кого ,але мені нарахували останні два місяці по 135$ Манітоба Гідро, хоча живу в апартаментах(1 бедрум) і термостат стоїть на 20 зазвичай. Двоє працюючих ,то рідко дома . Думаю має бути якісь перерахунок.
-
Це з економією
-
180$, 3 спальні
-
От і дезінформація про яку йшла мова
-
Аналогічно. Плюс-мінус.
22 Jan 2023, 08:02
1046/231357
15 minutes ago