Українська Манітоба
-
берете квиток на лютий (де будуть найнижчі ціни) селіться в готель безкоштовно на місяць отримуєте допомогу федеральну, відкладаєте з неї гроші на повернення додому. набираєтеся тут документами та досвідом, знайомствами та емпатією знаходите житло десь у даунтауні за 1к (краще не буде тому що треба заощаджувати) на залишок коштів намагаєтеся влаштуватися щоб вийти в нуль, думаю на пару місяців можна розтягнути, а там весна вже буде, думаю будуть пропозиції по роботі, не факт, що хороші і довгі, але намагатися можна, якщо мати мотивацію. Багато "але" буде, Канада не рай і ви починатимете в низах, де не дуже комфортно а потім вже все залежить від вас. варте воно того? ось це питання, яке ви самі повинні відповісти.
-
С квітками так і планувала у лютому, але на деяких можна за 480 купить, на більшості більш ніж 700, мабудь перший варіант це якась лажа. План , запропонований Вами- відмінний, окрім того пункту, де відкласти гроші на повернення назад (не розглядаю, бо немає нікого, до кого і для чого можна було би повернуться). Про яхту теж гарно написали. Мабуть років через 10 так в буде))
-
Підкажіть будь ласка Якщо у мене контракт на орендовану квартиру до кінця грудня, а переїхала я 15 грудня на другу, нову квартиру Як правильно змінити і подати показники за минулу квартиру( хоча контракт триває)? І тепер за нову? Це буде правильно якщо я зараз вкажу показники за нову квартиру А як із минулою діяти ? Можливо хтось мав подібну ситуацію