Українська Манітоба
-
Шодо мобільного. Подивіться Lucky Mobil. SIM карту можно купити в магазині Dollorama і десь через місяць отримати $20 в подарунок. Вам буде вигідніше спочатку щоб хтось один приєднався, а потім запросив іншого по реферальному коду. Так ви обідва отримаєте ще подарунок
-
Доброго дня) Прилетіли з чоловіком сьогодні до Вінніпегу, в якому банку краще всього відкрити карту ? Та ще такі питання, де краще всього обміняти валюту та яку сім карту краще купувати ?) Знаємо, що інтернет тут дорогий.
-
Все, що я можу сказати, то деякі мами з малими дітьми їдуть геть з Канади через 6-12 місяців. Особливо, якщо реально самі, немає підтримки. Є навіть такі, хто повернувся в Україну, будучи вже на федеральному етапі. Просто не витримали випробування імміграцію, але це нормально, що дехто повертається.
-
Зверніть увагу на CIBC, вони дають два роки безкоштовного обслуговування або будь-який онлайн банк (Tangerine, Simplii, Neo etc.) , якщо не хочете чекати на appointment місяць. Щодо мобільного, то зараз гарні умови в Koodo, Fido, Virgin Mobile, $39/ month за 30-50 gb.
-
Відкривають, якщо не працюєте то 1000-2000, якщо ж хтось з вас досі працює на роботодавця в Україні, то вказуйте це і зможете отримати більший ліміт.
-
Ще знаю одну сім'ю з Луцька, також були тут повною сім'єю, з малою дитиною. Чоловік був на заробітках у Європі, коли все почалося. Прожили у Канаді рік, повернулися до України, чоловік до Європи на дальнобій. За останні за кілька місяців таких історій чув десятки.
-
Дуже дякую) А скажіть будь ласка, чи відкривають вони кредитку,і якщо так, то на яку суму можна розраховувати ?)
-
Зрозуміло, щиро дякую) Сьогодні як раз зробимо SIN
-
Але вам потрібно спочатку SIN зробити, якщо не помиляюсь.
-
Сібс не поганий банк , але подивиться ще на Simplii financial- це для депозиту . Щоб свої гроші там тримати і не платити за їх використання та обслуговування. Тому що у сібс там буде шалена ціна в місяць виходить , через два роки, якщо будете користуватися саме своїми грошами , а не кредитними . По сімкам , зараз гарні від Fido , за 34 бакса можна зробити безкоштовні дзвонки , смс. Та 20-40гіг інтернету , але 4дж. Та він не безлімітний , після використання- вирубується сам , що теж плюс , не треба буде платити за оверюзінг. Якщо треба 5дж та безлімітний, то це телус або роджерс, 70-80 баксів на місяць .
-
У мене питання якщо хтось стикався. Чи можна мати рахунок в банку для не резидента? І якщо так то який банк таке може запропонувати? Щоб можно керувати гнучко було і за необхідністю забрати кошти/закрити рахунок знаходячись не в Канаді? Навіщо - хочу мати перехідний період після переїзду.
-
Дякую🙏
-
Щодо банку CIBC. Для відкриття рахунку потрібно замовити зустрічь. А вона може бути і через місяць. Замовте всеодно в одному з великих відділень, а потім прийдіть туди і спитайте чи є можливість прискорити. Дебетну карту без імені мені дали одразу коли відкривала рахунок. Кредитку замовили і десь через 7-10 днів я отримала дзвінок що можна прийти і забрати її у відділенні. Кредитні рамки переважно $1000 знайомі отримали. Також у CIBC є можливість відкрити безкоштовний рахунок в долларах США. Але де потім вигідніше міняти їх на канадскі я не знаю.